Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Bli den du är

HumaNova
Inspiration & Utveckling
Bli den du är beskrivande bild

Sammanfattning

Takt
50%
Längd
1 år
Pris
47 000 kr
Läs mer och anmäl

Kort om kursen

Bli den du är - en upplevelsebaserad utbildning för personlig utveckling. Den här utbildningen är för dig som vill växa personligt och leva det liv som du alltid föreställt dig.

Under utbildningen utforskar du vad som innerst inne är viktigt och meningsfullt för dig och du lär dig att ta ansvar, välja och agera i linje med det liv som du innerst inne vill leva både privat och professionellt.

HumaNovas grundutbildning i Integrativ Psykosyntes bygger på ett upplevelsebaserat lärande - inifrån och ut. Utbildningen ger dig därmed personliga upplevelser och insikter som gör att du bättre förstår både dig själv och andra.

Lär känna dig själv
Under utbildningen kommer du i kontakt med många olika teorier, metoder och övningar för din egen utveckling. Du blir mer medveten om hur dina livserfarenheter format dig och vilka personliga och relationella psykologiska livsmönster du använder idag. Det gör att du mer medvetet kan välja hur du vill gå vidare och vara mot dig själv och andra under resten av ditt liv. 

Utbildningens syfte
Utbildningen syftar till att ge dig kunskap, insikter och redskap som gör att du bättre förstår dig själv, dina relationer och andra. Allt för att du i slutändan ska ha möjlighet att göra livsval mot det liv du innerst inne längtar efter.

Plats

  • Stockholm
  • Lund
  • Göteborg

Kommande starter

Stockholm

Start
Höst 2021

Lund

Start
Höst 2021

Göteborg

Start
Höst 2021

Stockholm

Start
Vår 2022

Lund

Start
Vår 2022

Göteborg

Start
Vår 2022

Stockholm

Start
Höst 2022

Lund

Start
Höst 2022

Göteborg

Start
Höst 2022

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för HumaNova

Om HumaNova

Personligt och organisatoriskt växande sedan 1996.

HumaNova verkar för individens och organisationens växande. Det är det som är vår livsnerv. Vi finns för dig som vill utvecklas och bli än mer av dig själv som person – i dina privata relationer eller på arbetet som partner och/eller ledare.

Förutom våra utbildningar erbjuder vi även några gratis guider där den som är nyfiken kan få mer information om våra utbildningar mm, ni hittar våra guider här.

Utbildningstyper
Kompetensutveckling / Kurs, Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och anmäl