Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Led dig själv som ledare

HumaNova
Inspiration & Utveckling
Led dig själv som ledare beskrivande bild

Sammanfattning

Takt
50%
Längd
1 år
Pris
47 000 kr
Läs mer och anmäl

Kort om kursen

Kanske är du på väg mot formella eller informella ledarutmaningar och vill förbereda dig. Då är det här en utbildning för dig. En utbildning som handlar om dig och hur du som person kan utvecklas både i ditt personliga självledarskap och i din yrkesroll.

Utbildningen utgår från dig som person och hur du kan utveckla ditt eget ledarskap samt hur du påverkas av och själv påverkar människors, organisationers och/eller gruppers strukturer.

Vem riktar sig Led dig själv som ledare till?
Utbildningen vänder sig till dig som genom ökad självinsikt och självmedkänsla vill utveckla ditt självledarskap och även till dig som har en önskan om att bli en självklar ledare som bidrar till engagemang, motivation och utveckling för både dig, dina medarbetare och din organisation.

Utbildningens syfte
Utbildningen tar sin utgångspunkt i dig själv och din personliga medvetenhet kring dig som person och ditt personliga ledarskap. Under utbildningen kommer du att utveckla din självkännedom, din självmedkänsla och din förmåga att agera och styra utifrån det som innerst inne är du själv. Vilket medför ökad förmåga att skapa en tillitsfull, meningsfull, kreativ och motiverad grupp eller organisation.

Plats

  • Stockholm

Kommande starter

Stockholm

Start
Höst 2021

Stockholm

Start
Vår 2022

Stockholm

Start
Höst 2022

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för HumaNova

Om HumaNova

Personligt och organisatoriskt växande sedan 1996.

HumaNova verkar för individens och organisationens växande. Det är det som är vår livsnerv. Vi finns för dig som vill utvecklas och bli än mer av dig själv som person – i dina privata relationer eller på arbetet som partner och/eller ledare.

Förutom våra utbildningar erbjuder vi även några gratis guider där den som är nyfiken kan få mer information om våra utbildningar mm, ni hittar våra guider här.

Utbildningstyper
Kompetensutveckling / Kurs, Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och anmäl