Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Rosenmetoden

HumaNova
Kropp & Hälsa
Rosenmetoden beskrivande bild

Sammanfattning

Takt
50%
Längd
1 månad
Pris
2 995 kr
Läs mer och anmäl

Kort om kursen

Rosenmetoden är en kroppsbehandling som arbetar med lätt beröring för att bidra till såväl fysisk som mental och emotionell avspänning vilket ofta kan användas för personlig utveckling. Roseninstitutet har valt HumaNova som enda skolan i Sverige att lära ut Rosenmetoden.

Rosenmetoden
Metoden grundades av Marion Rosen och är väl etablerad runt om i världen, den används ofta för personlig utveckling och är en varsam men kraftfull metod. Metoden ger möjlighet till ökad kontakt med ett mer autentiskt jag och stöder därmed förmågan att leva med integritet och klarhet.

Rosenmetoden använder varsam beröring och samtal för att öka självmedvetenheten. Rosenmetodens beröring är icke-manipulerande, icke-krävande och lyssnande.

Återställer och ger ökad lätthet och kapacitet
Genom denna unika metod kan man lära känna sig själv mer fullständigt och direkt. Den skickliga användningen av ord ökar resan inåt för att stödja personen ifrågas medvetenhet om sin inre process. Denna process aktiverar kroppens medfödda förmåga att återställa sig, vilket leder till ökad lätthet och utökad kapacitet i det dagliga livet.

Ett första steg för dig som är nyfiken är att prova på en introduktionskurs för din egen utveckling.

Pris
Introduktionskurs 2995 SEK inkl. moms
Intensivkurs 9800 SEK inkl. moms
Helgkurs 2995 SEK inkl. moms
Anatomi 1 5995 SEK inkl. moms
Anatomi 2 5995 SEK inkl. moms

Plats

  • Stockholm
  • Lund
  • Göteborg

Kommande starter

Stockholm

Start
Höst 2021

Lund

Start
Höst 2021

Göteborg

Start
Höst 2021

Stockholm

Start
Vår 2022

Lund

Start
Vår 2022

Göteborg

Start
Vår 2022

Stockholm

Start
Höst 2022

Lund

Start
Höst 2022

Göteborg

Start
Höst 2022

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för HumaNova

Om HumaNova

Personligt och organisatoriskt växande sedan 1996.

HumaNova verkar för individens och organisationens växande. Det är det som är vår livsnerv. Vi finns för dig som vill utvecklas och bli än mer av dig själv som person – i dina privata relationer eller på arbetet som partner och/eller ledare.

Förutom våra utbildningar erbjuder vi även några gratis guider där den som är nyfiken kan få mer information om våra utbildningar mm, ni hittar våra guider här.

Utbildningstyper
Kompetensutveckling / Kurs, Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och anmäl