Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Fritidskurser under fyra till åtta timmar på flera platser

2 utbildningar hittades
Välj filter

Fritidskurser under fyra till åtta timmar på flera platser

2 utbildningar hittades
Målare med roller och färgburk

Fritidskurser är under uppbyggnad (Beta)

Här finns det inte så många kurser, än!
Vi jobbar hårt på att få in roliga och relevanta fritidskurser för dig och dina intressen!

Möt dig själv - Bli bättre som ledare i ditt eget liv

  • Flera orter
  • 5 dagar
  • 50%
  • 9 800 kr
HumaNova logotyp

”Möt dig själv” är en intensivkurs i psykosyntes som vänder sig till dig som vill utvecklas som individ. Ett syfte med kursen är att du ska få uppleva dig själv tydligare och bli mer självmedveten. Ju bättre du förstår dig själv och dina olika delar – det som psykosyntesen kallar delpersonligheter – desto bättre blir du som ledare i ditt eget liv. Känns det som att livet bara händer dig? Har du svårt att veta vad du vill eller ser du att ditt livsmönster hindrar dig men vet inte hur du ska komma ur det? Då kan du ha både glädje och nytta av att investera några dagar i dig själv. Syftet med kursen Möt dig själv Syftet är att ge en introduktion i psykosyntesens förhållningssätt, metoder och teorier. En intensivkurs för dig som vill lära dig psykosyntes, för din egen skull. Målet är att du ska ha fått en klarare bild av dig själv och verktyg att använda i relation med andra, såväl privat som i din yrkesroll. Under fem intensiva dagar arbetar vi bland annat med: Din personliga historia och hur den påverkat och påverkar dig Mindfulness, förmågan att stanna upp och vara närvarande Att tydliggöra det vi innerst inne längtar efter Relationer – personliga och yrkesmässiga Startar varje vår och höst. Antagningen sker löpande. Se vår hemsida för mer information.

Flera starter

HumaNova
HumaNova logotyp

Nyfiken på dig själv - En dag i personlig utveckling

  • Flera orter
  • 1 dag
  • 50%
  • 850 kr
HumaNova logotyp

Skaver det någonstans? Känns det som att det borde finnas något mer i livet? Har du fastnat i gamla mönster privat? Då kan du ha kommit till en punkt då det är dags att vända blicken inåt. Vem passar kursen Nyfiken på dig själv för? Den här dagen passar dig som vill ta ett steg framåt i din personliga utveckling. Kanske vill du ha en energikick i din professionella roll på din arbetsplats eller för egen del privat. Kanske sneglar du på en längre utbildning men vill börja med en dag för att känna efter om psykosyntesen är rätt metod för dig. Oavsett var du befinner dig kommer du tillsammans med andra i samma situation vägledas genom upplevelsebaserat lärande till nya insikter om dig själv. En dag med fokus på bara dig Nyfiken på dig själv är en inspirerande dag när du får utforska dina egna upplevelser och bli medveten om tankar du tänker, känslor du har och hur din kropp signalerar. Helt enkelt en viktig dag med fokus på bara dig. Ett syfte med dagen är att du ska få uppleva dig själv tydligare och bli mer självmedveten. Ett annat är tydliggöra psykosyntesens och dess förhållningssätt, teorier och övningar. Dagen börjar med att vi utforskar oss själva ur flera perspektiv. Vi bekantar oss med olika begrepp inom psykosyntes, som till exempel delpersonligheter, viljan och medveten närvaro/mindfulness.

Flera starter

HumaNova
HumaNova logotyp