Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Det coachande ledarskapet med diplomering

CoachCompanion
Beteendevetenskap & Hälsa
Organisation & Ledarskap
Det coachande ledarskapet med diplomering beskrivande bild

Sammanfattning

Takt
Heltid
Längd
1 vecka
Pris (exkl. moms)
35 000 kr

Kort om kursen

Det unika med CoachCompanions utbildning i coachande ledarskap är att det holistiska synsättet – vi tar ledarskapet ur ett helhetsperspektiv med utgångspunkt från de tre rollerna – chef, ledare och coach oavsett din formella position.

Den så kallade propellermodellen® är varumärkesskyddad och CoachCompanions egen. Den beskriver vikten av att ha en god balans mellan förmågan att vara en tydlig chef, inspirerande ledare och lyhörd coach. I utbildningen får du konkreta verktyg som du omgående kan omsätta i din egen vardag när du kommer hem. Mer verkstad och mindre teori. Det coachande ledarskapet i praktiken!

Om utbildningen
Utbildningen är 10 dagar och en separat dag för diplomering. Det åtta första dagarna är gemensamma med deltagare som utbildar sig till diplomerade coacher. Under utbildningen får du en egen mentorcoach där fem samtal ingår. Du genomför fem samtal med tre övningsklienter (15 övningsklienttimmar totalt). Därefter tillkommer två dagar som specifikt ägnas åt coaching i ledarrollen utifrån Propellermodellen® och förmågan att kunna kombinera coaching med att också vara en tydlig chef och inspirerande ledare.

Mål
Diplomerad coachande ledare. Diplomet möjliggör även senare internationell certifiering hos ICF (International Coaching Federation).

Förkunskap
Inga förkunskaper krävs

Investering
35 000 kr exkl moms 
Delbetalning är möjlig. Kontakta CoachCompanion för mer information.

Utbildningsinnehåll

Tio utbildningsdagar
Tid 09:00-17:00 i Stockholm och Malmö samt 10:00-18:00 i Göteborg. Max fyra timmars frånvaro godkänns för diplomering, längre frånvaro tas igen i annan grupp

Diplomeringsdag
En separat diplomeringsdag för att få godkänt och få sitt diplom 

Fem individuella mentorcoachtimmar
För att vara så väl förberedd som möjligt inför diplomeringen ingår fem timmar med en av våra erfarna och kvalitetssäkrade mentorcoacher.

15 övningsklienttimmar
Mellan utbildningstillfällena genomförs fem samtal med tre övningsklienter (totalt 15 övningsklienttimmar). Dessa ska vara genomförda före diplomering

Självskattningstest
Du får möjlighet att göra ett själskattningstest i propellermodellen® som används i utbildningen

Kurslitteratur
CoachCompanions eget kursmaterial inklusive boken Det coachande ledarskapet i praktiken – Propellermodellen®, Liber förlag, ingår.

Parcoaching
Parcoaching med annan kursdeltagare (frivilligt men rekommenderas)

Rabatter på vidareutbildningar
Rabatt på CoachCompanions vidareutbildningsdagar

Medlemskap i CoachCompanions ALUMNI
CoachCompanions ALUMNI – nätverk för diplomerade och certifierade coacher

Plats

  • Malmö
  • Stockholm
  • Göteborg

Kommande starter

Malmö

Start
Löpande starter

Stockholm

Start
Löpande starter

Göteborg

Start
Löpande starter

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Intresseanmälan

Skicka en intresseanmälan till aktören för att få mer information om Det coachande ledarskapet med diplomering. Intresseanmälan är inte bindande utan endast ett snabbt sätt att komma i kontakt med aktören.

För att göra vår tjänst säker och trygg kan det här meddelandet komma att filtreras och granskas. Företaget som du nu kontaktar blir personuppgiftsansvarig för uppgifterna i meddelandet.

Logga för CoachCompanion

Om CoachCompanion

Nu kan du möta oss på COACHCOMPANION – ONLINE direkt från ditt hem. Vi erbjuder nu också stora delar av vårt utbildnings sortiment som aktivitetsbaserad distansutbildning i realtid. Aktivt träning som ger livslångt kunnande. 

Varför utbilda dig till coach hos oss?

Du får allt du behöver för att kunna coacha andra. Du får träna på de kärnkompetenser som krävs för att coacha professionellt, du får ett ramverk i form av etiska riktlinjer för coacher, du får många kraftfulla coachverktyg som du kan använda direkt efter utbildningsdagen. Du får dessutom ett nätverk med andra coacher och möjlighet att själv bli coachad. 

Vill du bli coach? Kontakta oss så berättar vi mer.

Utbildningstyper
Kompetensutveckling / Kurs, Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och anmäl