Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Diplomerad Mindfulnessinstruktör Självstudier

iLivEra AB
Beteendevetenskap & Hälsa
Diplomerad Mindfulnessinstruktör Självstudier beskrivande bild

Sammanfattning

Takt
Egen takt
Längd
Minst 8 veckor
Pris (exkl. moms)
10 500 kr
Läs mer och anmäl

Kort om kursen

Denna utbildning passar dig som vill lägga upp studietakten helt själv. Du lär dig allt du behöver veta om mindfulness som redskap för dig själv eller för att kunna hjälpa andra och du gör det helt i egen takt. Efter utbildningen är du Diplomerad Mindfulnessinstruktör och kommer känna dig helt redo för att själv hålla grundkurser i Mindfulness.

Utbildningen är baserad på MBSR-programmet (Mindfulness Based Stress Reduction) utvecklat av professor Jon Kabat-Zinn på Center for Mindfulness, University of Massachusetts. Innehållet är samma innehåll som på våra övriga instruktörsutbildningar men diskussionerna blir egna reflektioner, i din egna takt.

Du får verktyg, övningar och inspiration för att kunna leda egna kurser. Allt för att du ska känna dig att du har den kompetens du behöver för att leda individer och grupper i Mindfulness.

Utbildningen är uppdelad på 8 olika moduler där varje modul innehåller meditationer, filmer, fakta, tips och råd, övningar och reflektionsuppgifter.

Målgrupp
Utbildningen passar dig som vill lägga upp studietakten själv. Ny eller erfaren till Mindfulness spelar ingen roll. Vi går igenom allt du behöver veta och har du mycket erfarenhet blir ditt fokus mer på att fördjupa kunskaperna, upptäcka nytt hos dig själv och fokusera på ledarrollen.

Omfattning:
8 moduler som görs på minst 8 veckor.

Plats:
Distans / Online

Plats

  • Online

Kommande starter

Online

Start
Löpande starter

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för iLivEra AB

Om iLivEra AB

iLivEra erbjuder utbildningar inom Mindfulness, stresshantering, MindMassage, personligt ledarskap och förändringsarbete genom utbildningar, workshops och föreläsningar. Vi erbjuder utbildningar som är konkreta trots sin tyngd i forskningen samt lätta att ta till sig oavsett bakgrund och erfarenhet. Flertalet av utbildningarna finns på distans, antingen i grupp eller som självstudier. Alla utbildningar går att kombinera med jobb utöver studierna.

För företag
Vi tror att personalen är företagens viktigaste resurs och för att nå maximerad lönsamhet och produktivitet behöver personalen må bra. I en värld där vi ständigt är uppkopplade och förväntas vara tillgängliga från morgon till kväll kan det vara en utmaning. Vi arbetar med olika verktyg för att skapa hållbara arbetsplatser och människor.

Utbildningstyper
Kompetensutveckling / Kurs, Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och anmäl