Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Säkra lyft & lasthantering (e-learning) - Bas

Kiwa
Bygg & Anläggning
Säkra lyft & lasthantering (e-learning) - Bas beskrivande bild

Sammanfattning

Takt
Egen takt
Längd
ca 4 timmar
Pris (exkl. moms)
1 500 kr
Läs mer och anmäl

Kort om kursen

Kursen ger dig ökad kunskap om hur man arbetar säkert och minskar risken för olyckor i lyftarbetet. Vår utbildning i säkra lyft & lasthantering bygger på AFS 2006:6 (Användning av lyftanordningar och lyftredskap).

80 % av alla olyckor beror på felhantering av last eller redskap. Genom att känna till lagar, föreskrifter och standarder kan du planera och utföra lyftarbetet på ett säkert sätt. Med en utbildning i säkra lyft minskar du risken för olyckor och tillbud.

Vem riktar sig kursen Säkra lyft & lasthantering till?
Kursen vänder sig till lastkopplare, kranförare för smålyft, ansvariga arbetsledare, skyddsombud, lyftledare och andra som är engagerade i lyftarbetet.

E-learning - Studera var och när det passar dig!
E-learning innebär att kursen genomförs online och fördelen är att du går utbildningen via din dator, när och var det passar dig. Du går igenom webbkursen i din egen takt och kan upprepa varje avsnitt så många gånger du vill. Bilder och text varvas med pedagogiska filmer och interaktiva övningar för att öka inlärning och engagemang. All text läses upp, vilket gör det lättare att förstå kursens olika delar. Den effektiva studietiden som krävs för att gå igenom allt studiematerial en gång beräknas till ca 4 timmar.

Plats

  • Online

Kommande starter

Online

Start
Löpande starter

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för Kiwa

Om Kiwa

På Kiwa kan vi hjälpa dig med provning, besiktning, certifiering, utbildning och teknisk konsultation berörande en mängd olika branscher - allt ifrån byggnadsindustri och energiförsörjning till processindustri, fastigheter och jordbruk.

Vi hjälper dig att utveckla din verksamhet och efterleva de krav som ställs på industrin.

Tillsammans skapar vi ett säkrare och mer hållbart samhälle.

Utbildningstyper
Kompetensutveckling / Kurs
Utbildarens webbsajt
Läs mer och anmäl