Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Brandfarliga arbeten (Heta Arbeten)

Lindqvist Brand & Säkerhet AB
Bygg & Anläggning
Brandfarliga arbeten (Heta Arbeten) beskrivande bild

Sammanfattning

Takt
Heltid
Längd
6-8 timmar
Pris (exkl. moms)
2 495 kr

Kort om kursen

Brandfarliga Arbeten är en ny och modern utbildning för alla som arbetar med moment där det finns risk för att en brand kan uppstå. Utbildningen uppfyller försäkringsbolagens krav.

Alla arbeten som på något sätt orsakar uppvärmning, till exempel svetsning, lödning, torkning, ska utföras brandsäkert. De som utför tillfälliga arbeten med risk för brand måste genomgå en utbildning för att få det tillstånd som krävs.

Utbildningen Brandfarliga Arbeten ger ett giltigt certifikat enligt försäkringsbolagens villkor. Vår utbildning är också anpassad till förhållanden i olika branscher. De som går utbildningen hos oss får förståelse för risksituationer på just sin arbetsplats och kan direkt tillämpa kunskaperna i sitt arbete.

Under kursen går vi bland annat igenom:

  • Brandkunskap
  • Säkerhetsregler
  • Försäkringsbolagens säkerhetsföreskrifter
  • Organisation på tillfällig arbetsplats
  • Praktisk övning med handbrandsläckare
  • Certifieringsprov


Den här kursen är godkänd av alla försäkringsbolag och ger samma behörighet som Brandskyddsföreningens kurs Heta Arbeten®.

Målgrupp
Kursen riktar sig till alla som ska vara tillståndsansvarig, brandvakt eller utföra brandfarliga/heta arbeten. Inga förkunskaper krävs.

Distanskurs
Fram till och med 2021-09-30 erbjuder vi digitala distanskurser i Brandfarliga Arbeten. Kursdeltagarna ansluter via teams helst från dator men även mobil fungerar. Webbkamera är ett krav så att deltagare och instruktör kan se varandra under kursen. Distanskursen innehåller precis allt som den platsbundna kursen förutom den praktiska släckövningen.
Pris: 2495 kr / deltagare (ex. moms)

Kundanpassad kurs
Vi kommer gärna till ert företag och håller en kurs för bara er personal.
Pris: Instruktörsavgift 5000 kr per kurstillfälle.
Deltagaravgift 600 kr per deltagare.
(1 deltagare kostar 5600 kr, 2 deltagare kostar totalt 6200 osv.)
Resekostnad kan tillkomma beroende på var ni håller till.

Plats

  • Distans
  • Flexibel ort

Kommande starter

Flexibel ort

Start
Löpande starter

Distans

Start
Löpande starter

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Intresseanmälan

Skicka en intresseanmälan till aktören för att få mer information om Brandfarliga arbeten (Heta Arbeten). Intresseanmälan är inte bindande utan endast ett snabbt sätt att komma i kontakt med aktören.

För att göra vår tjänst säker och trygg kan det här meddelandet komma att filtreras och granskas. Företaget som du nu kontaktar blir personuppgiftsansvarig för uppgifterna i meddelandet.

Logga för Lindqvist Brand & Säkerhet AB

Om Lindqvist Brand & Säkerhet AB

Jag som startade företaget jobbar som brandman och brandbefäl inom den kommunala räddningstjänsten sedan 2009. Alla instruktörer som är anställda hos oss är aktiva inom räddningstjänsten eller ambulanssjukvården och vet hur det fungerar ute i verkligheten. Vi samarbetar även med ett flertal kompetenta utbildare runtom i landet så att vi kan erbjuda våra utbildningar till alla, var i landet man än befinner sig.

Vi erbjuder utbildning inom brandskydd, systematiskt brandskyddsarbete (sba), brandfarliga arbeten, hjärt-lungräddning (hlr), första hjälpen och barn-hlr. Vi jobbar även med försäljning och service av brandredskap, hjärtstartare och första hjälpen-material samt konsultverksamhet inom brand och säkerhet.

Hör av dig så hittar vi en lösning som passar just er verksamhet!

Utbildningstyper
Kompetensutveckling / Kurs
Utbildarens webbsajt
Läs mer och anmäl