Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Fastighetsekonomi - Webbkurs

FA-Kurs
Ekonomi
Fastighet
Fastighetsekonomi - Webbkurs beskrivande bild

Sammanfattning

Takt
Heltid
Längd
2 dagar
Pris (exkl. moms)
8 900 kr

Kort om kursen

Få insikt i det ekonomiska språket inom fastighetsbranschen och ökad trygghet i din yrkesroll. Denna grundläggande kurs i fastighetsekonomi ger dig god insikt och ökad kompetens i fastighetsekonomins väsentliga grunder där budgetering, hyresintäkter, drift och underhåll är huvudsakligt kursinnehåll.

Efter avslutad kurs ska du kunna kalkylera för hyressättning, göra budget, analyser av utfall av drift och underhåll samt konkurrensanalyser. 

Vem passar webbkursen i Fastighetsekonomi för?
Kursen vänder sig till fastighetstekniker, fastighetsförvaltare och för alla som är i behov av fördjupade kunskaper i fastighetsekonomi. Kursen är en grundkurs men viss branscherfarenhet är av fördel för att du ska kunna tillgodose dig kursen på bästa sätt. 

Plats

  • Distans

Kommande starter

Distans

Start
Löpande starter

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Intresseanmälan

Skicka en intresseanmälan till aktören för att få mer information om Fastighetsekonomi - Webbkurs. Intresseanmälan är inte bindande utan endast ett snabbt sätt att komma i kontakt med aktören.

För att göra vår tjänst säker och trygg kan det här meddelandet komma att filtreras och granskas. Företaget som du nu kontaktar blir personuppgiftsansvarig för uppgifterna i meddelandet.

Logga för FA-Kurs

Om FA-Kurs

Aktuella och uppskattade kurser med Sveriges bästa föreläsare!
Hos oss är du i trygga händer. Samtliga av våra föreläsare är seniora med mångårig ämnesexpertis, branscherfarenhet och god pedagogisk förmåga.

När du deltar i en kurs så är det en investering där vi tar fullt ansvar över att du ska få ut högsta möjliga avkastning - något som våra närmare 1500 nöjda kunder vittnar om med ett samlat snittbetyg på 4,8 av 5.

Alla våra kurser uppdateras i takt med samhällets utveckling vilket gör att våra kurser alltid är aktuella och beroende på kurs följer senaste versioner, lagar, regler och metoder. - Kvalitet, aktualitet och prisvärdhet är våra ledord.

Välkommen att kontakta oss!

Vi är av ID06 ackrediterad kompetensregistrator (registreringskostnaden bjuder vi alltid på).

Utbildningstyper
Kompetensutveckling / Kurs
Utbildarens webbsajt
Läs mer och anmäl