Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Certifierad företagsekonom

Xpectum
Ekonomi
Certifierad företagsekonom beskrivande bild

Sammanfattning

Studietakt
Egen takt
Studielängd
Egen takt
Pris (exkl. moms)
33 900 kr
CSN
Nej
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

En distansutbildning för dig som vill jobba inom det företagsekonomiska området oavsett om det handlar om marknadsföring, affärsutveckling eller redovisning. Certifierad Företagsekonom ger dig goda kunskaper företagsekonomi.

Det är en omfattande distansutbildning i företagsekonomi där kursmomenten marknadsföring, organisation, ekonomisk styrning, redovisning samt juridik ingår. En bred utbildning som ger en djupare förståelse för de företagsekonomiska processerna. Utbildningen ger dig en helhetssyn på företagets ekonomi, med en tonvikt på ekonomiska styrprocesser. Du får direkt användningsbara kunskaper för att kunna agera effektivt på en konkurrensutsatt marknad. Du läser i din egen takt, helt på distans utan fysiska träffar. En avslutande certifiering ger kunskaperna tyngd i arbetslivet och skapar bättre möjligheter för den personliga karriären. Certifieringen sker i samarbete med FAR.

Kursstart när du vill – Utbildningen börjar när du beställer.

Målgrupp

  • Personer i företag och offentlig förvaltning med ekonomiskt ansvar som vill höja sin kunskapsnivå.
  • Ekonomer i företag som vill utvecklas för att få en helhetssyn på de ekonomiska processerna i integration med marknads- och organisationsfrågor.
  • Säljare, marknadsförare som vill utvecklas för att ta sig an mer kvalificerade uppgifter.
  • Övriga som vill skaffa sig kunskaper inom kvalificerad företagsekonomi på postgymnasial nivå.
  • Exempel på yrkesroller är affärsutvecklare, projektledare, redovisningsekonom, säljare, produktchef


Studieomfattning
Motsvarar ca 10-12 veckors heltidsstudier, beräknas på 40 timmars arbetsvecka. Kan med fördel bedrivas som deltidsstudier. Observera att du har max 12 månader, fr o m leveransdatum, på dig att genomföra kursen. Du bestämmer själv i vilken takt du vill studera. Studeras utifrån individuell studieplan.

Plats

  • Online

Kommande utbildningsstarter

Online

Utbildningsstart
Löpande starter

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för Xpectum

Om Xpectum

20 ÅRS ERFARENHET HAR LÄRT OSS EN DEL.

xpectum AB är ett utbildningsföretag som sedan 1996 har producerat distansutbildningar för företag och privatpersoner. Huvudkontoret är lokaliserat i Åre där vi har kundservice och distribution. Vi har ett 10-tal handledare och mentorer som finns i Sverige och Norge. All utbildning sker helt på distans.

xpectums styrka är det kunskapskapital som finns knutet till företaget. Dels genom de mentorer som skriver och arbetar fram utbildningarna, dels genom de medietekniker som designar dem och även via de tjugoåriga samarbetet med FAR.

Utbildningstyper
Kompetensutveckling / Kurs
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök