Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Fastighetsskötare

Cady Training Academy
Fastighet
Fastighetsskötare beskrivande bild

Sammanfattning

Takt
Flexibel takt
Längd
Motsvarar 1 år
Pris
17 900 kr
Läs mer och anmäl

Kort om kursen

För yrkesverksamma och arbetsgivareTycker du om att ha ett omväxlande arbete med varierande arbetsuppgifter? Vill du arbeta praktisk med den yttre miljön och enklare reparationer? Gillar du ett socialt arbete där du har mycket kundkontakt? I så fall är utbildningen till Fastighetsskötare något för dig!

Arbeta som Fastighetsskötare
Som fastighetsskötare ansvarar du främst för skötseln av den yttre miljön av fastigheten. Du tar hand om yttre miljöns anläggningar och utrustning och även om vissa mindre reparationer i fastigheten. 

Du har dagliga kontakt med hyresgästerna och det är viktigt att du är social då du är ansiktet utåt för fastighetsägaren. Som fastighetsskötare har du även kontakten med entreprenörer som hyrs in för olika arbeten åt fastighetsägaren. 

Efter utbildningen
Målet är att du efter avslutad utbildning har tillägnat dig följande kunskaper och verktyg så att du med säkerhet kan hantera arbetet som fastighetsskötare:

  • Ansvara för skötsel av yttre miljö och småreparationer i fastigheten.
  • Arbeta serviceinriktat gentemot hyresgäster och inhyrda entreprenörer.


Möjligheter på arbetsmarknaden
Eftersom det byggs väldigt mycket i Sverige samt det finns stora pensionsavgångarna har fastighetsbranschen nu och i framtiden ett stort behov av utbildade och kompetenta skötare.

Som fastighetsskötare kan du arbeta för både privata aktörer och även större statligt ägda fastighetsbolag.

Plats

  • Online

Kommande starter

Online

Start
Löpande starter

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för Cady Training Academy

Om Cady Training Academy

Cady Training Academy är ditt innovativa, flexibla och kvalitativa alternativ till det vanliga utbildningsväsendet!

Vi är stolta över vår verksamhet och dess innehåll samt över vårt breda samarbete med olika arbetsgivare som kontinuerligt hjälper oss att utveckla vårt innehåll efter arbetsmarknadens önskemål och behov.

Cady Training Academy är även kvalitets- och miljöcertifierad enligt ISO 9001:2015 och ISO 14001:2015 gällande internationella och nationella standardiseringar.

Vår metodik och pedagogik bygger på vårt motto: 
LUST ATT LÄRA – MÖJLIGHET ATT LYCKAS!

Utbildningstyper
Kompetensutveckling / Kurs, Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och anmäl