Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Fastighetstekniker

Cady Training Academy
Fastighet
Fastighetstekniker beskrivande bild

Sammanfattning

Takt
Flexibel takt
Längd
Motsvarar 1,5 år
Pris
20 900 kr
Läs mer och anmäl

Kort om kursen

För yrkesverksamma och arbetsgivareTycker du om att leda och genomföra projekt? Finner du ett arbete med varierande arbetsuppgifter både självständigt och tillsammans med andra lockande? Vill du arbeta med tekniska uppgifter samtidigt som du har mycket kundkontakt? I så fall är utbildningen till Fastighetstekniker för dig!

Arbeta som Fastighetstekniker
Som fastighetstekniker är du en specialist med ansvar för drift och underhåll av fastighetens tekniska system. Tekniken i fastigheter idag utvecklas ständigt. Det innebär att du behöver vara intresserad av tekniska arbetsuppgifter.

Att arbeta som fastighetstekniker innebär ett stort ansvar för skötseln av de olika system som finns i fastigheten. I ditt dagliga arbete ser du till att dessa system fungerar som fastighetsägaren vill och utifrån hyresgästens förväntningar. Du behöver även vara social då du har  kontakt med hyresgästerna och entreprenörer som en representant av fastighetsägaren.

Efter utbildningen
Målet är att du efter avslutad utbildning har tillägnat dig följande kunskaper och verktyg så att du med säkerhet kan hantera arbetet som fastighetstekniker:

  • Ansvara för drift och underhåll av fastighetens olika tekniska och digitala system.
  • Arbeta serviceinriktat och fungera som länken mellan fastighetsägare och hyresgäst eller entreprenör/leverantör.


Möjligheter på arbetsmarknaden
Eftersom det byggs väldigt mycket i Sverige samt det finns stora pensionsavgångarna har fastighetsbranschen nu och i framtiden ett stort behov av utbildade och kompetenta personal.

Som fastighetstekniker kan du arbeta för både privata aktörer och även större statligt ägda fastighetsbolag.

Plats

  • Online

Kommande starter

Online

Start
Löpande starter

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för Cady Training Academy

Om Cady Training Academy

Cady Training Academy är ditt innovativa, flexibla och kvalitativa alternativ till det vanliga utbildningsväsendet!

Vi är stolta över vår verksamhet och dess innehåll samt över vårt breda samarbete med olika arbetsgivare som kontinuerligt hjälper oss att utveckla vårt innehåll efter arbetsmarknadens önskemål och behov.

Cady Training Academy är även kvalitets- och miljöcertifierad enligt ISO 9001:2015 och ISO 14001:2015 gällande internationella och nationella standardiseringar.

Vår metodik och pedagogik bygger på vårt motto: 
LUST ATT LÄRA – MÖJLIGHET ATT LYCKAS!

Utbildningstyper
Kompetensutveckling / Kurs, Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och anmäl