Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Alkoholhandläggare

Krogarna.se
Hotell, Restaurang & Service
Alkoholhandläggare beskrivande bild

Sammanfattning

Takt
50%
Längd
10 timmar
Pris
3 900 kr
Läs mer och anmäl

Kort om kursen

Denna utbildning ger dig som alkoholhandläggare de grundläggande teoretiska kunskaperna för ditt arbete. Du har tillgång till utbildningen i 12 månader. Kursen leds av Cecilia Wahlgren, F.d. Alkoholhandläggare och uppskattad föreläsare inom ämnet.

Denna interaktiva utbildning är framtagen tillsammans med Cecilia Wahlgren som har många års erfarenhet av alkoholhandläggning. Kursen är riktad till dig som ny alkoholhandläggare eller till dig som vill fräscha upp dina kunskaper.

Plats

  • Online

Kommande starter

Online

Start
Löpande starter

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för Krogarna.se

Om Krogarna.se

Krogarna.se grundades år 2012 och var det första företaget i Sverige att erbjuda onlineutbildningar för hotell- och restaurangbranschen. Krogarna.se är branschledande inom interaktiva lärarledda utbildningar för besöksnäringen och utbildar personal över hela Sverige. Samtliga utbildningar hos Krogarna.se leds av expertpersoner, lärarna är kvalitetssäkrade experter inom sina områden och har mångårig erfarenhet. Flera av utbildningarna som erbjuds finns även på engelska. Krogarna.se har sin egen utbildningsplattform, där det finns möjlighet att skapa sina egna utbildningar. Hos Krogarna.se kan ni som företag utbilda hela er personalstyrka genom ett företagskonto. För dig som student ska det vara enkelt att genomföra utbildningen i din egen takt, närsomhelst och varsomhelst. 

Utbildningstyper
Kompetensutveckling / Kurs
Utbildarens webbsajt
Läs mer och anmäl