Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Intensivutbildning Diplomerad HR-assistent

Educson
HR & Personal
Intensivutbildning Diplomerad HR-assistent beskrivande bild

Sammanfattning

Takt
50%
Längd
6 veckor
Pris (exkl. moms)
18 995 kr
Läs mer och anmäl

Kort om kursen

Denna utbildning är en lärarledd digitalutbildning, två lärarledda heldagar i veckan via Zoom gör att du gå kan gå denna utbildning oavsett var du är stationerad. Vi vågar påstå att detta är Sveriges mest effektiva och individanpassade HR-utbildning.

Utbildningen riktar sig till dig som har behov av att bredda dina kunskaper inom HR. Den är anpassad för er som vill söka tjänster med HR-inriktning eller till er som ska få mer HR-ansvar på er nuvarande arbetsplats. Ingen tidigare erfarenhet av HR krävs.

Varje person som går utbildningen får stöd i att utarbeta en individuell handlingsplan, ett eget upplägg på hur utbildningen ska få så mycket effekt som möjligt för ens yrkeskarriär.

Efter genomförd utbildning får du ett diplom som visar att du har de färdigheter som krävs för att arbeta inom HR. Educson står också för stöd och rådgivning efter utbildningen om så skulle behövas.

1 minutsvideo om Intensivutbildning Diplomerad HR-assistent
https://www.youtube.com/watch?v=_V4ruD8ZvdE

Omfattning
6 veckor, 2 heldagar i veckan.

Anmälan
Anmälan tas emot fram till en vecka innan kursstart.

Plats

  • Distans

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för Educson

Om Educson

Educson är ett professionellt tjänsteföretag som tillhandahåller hjälp och tjänster inom utbildning, kompetensutveckling, specialistkompetens, uppdragsmatchning och rådgivning.

Vi samarbetar med några av de mest framgångsrika organisationerna i Sverige och Europa. Med expertis inom mer än 30 branscher, levererar vi skräddarsydda lösningar för moderna organisationer i en föränderlig värld.

UTBILDARE FÖR DET NYA NORMALA
Vi på educson strävar efter att alltid vara i framkant och erbjuder verklighetsanpassade utbildningar för att kunna utbilda för verkliga roller till verkliga organisationer. educson skjuter gränsen framför sig.

Utbildningstyper
Kompetensutveckling / Kurs
Utbildarens webbsajt
Läs mer och anmäl