Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Affärsjuridik

Academy Online
Juridik
Affärsjuridik beskrivande bild

Sammanfattning

Takt
Egen takt
Längd
Egen takt
Pris
3 750 kr
Läs mer och anmäl

Kort om kursen

Kursen tar upp de vanligaste företagsformerna på den svenska marknaden och de huvudsakliga juridiska områdena och lagar man som företagare bör känna till.

Även Konsumentköplagen gås igenom för att redovisa vilken rätt konsumenten har mot företag i olika situationer.  Du kommer även få lära dig om Dataskyddsförordningen GDPR för att visa vad man bör tänka på när man registrerar kunder i företagets kundregister. 

ATT STUDERA KURSEN INNEBÄR ATT:
- Du startar din kurs när du vill
- Du studerar hur du vill, med dator, läsplatta eller mobiltelefon
- Du avgör själv studietakten
- Du studerar var du vill
- Från det att du börjar studera en kurs har du tillgång till materialet under ett år

Välkommen att läsa mer på kurssidan!

Plats

  • Online

Kommande starter

Online

Start
Löpande starter

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för Academy Online

Om Academy Online

Academy online erbjuder kompetensutveckling
Är det dags att ta nästa steg i din karriär genom att gå en yrkesutbildning eller vill du förstärka din kompetens genom att gå någon kurs
Oavsett hur ditt nuläge är hoppas vi att du hittar någon utbildning hos oss på Academy Online som stärker dig och hjälper dig att ta nästa steg.

VÄLJ SJÄLV
Du kan således studera när du vill och i din egna studietakt. Du kan befinna dig var som helst i världen, givetvis med förutsättningen att du har en Internetuppkoppling. Våra utbildningar är anpassade efter det verktyg du väljer att använda dvs en stationär dator, en laptop, läsplatta eller din smartphone.

MODERNT
Detta är ett modernt sätt att studera där du avgör när du vill studera, var du vill befinna dig och vilka verktyg du vill använda. Kort sagt med vår slogan. "Education made easy".

Utbildningstyper
Kompetensutveckling / Kurs, Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och anmäl