Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Avtals- och köprätt

Academy Online
Juridik
Avtals- och köprätt beskrivande bild

Sammanfattning

Takt
Egen takt
Längd
Egen takt
Pris
3 750 kr
Läs mer och anmäl

Kort om kursen

Här får du lära dig hur man upprättar ett avtal och hur detta avtal sluts. Vi går också igenom formalia som alltid ska finnas med för att avtalet ska vara giltigt samt vilka som har rätt att sluta avtal för t ex ett företag.

I vardagen upprättar vi som privatpersoner och företagare avtal kontinuerligt. De flesta av dessa överenskommelser regleras inte skriftligen utan det räcker med en handskakning.

Den stora fördelen med att upprätta skriftliga avtal är om man inte under avtalstiden kommer överens kan det leda till att någon av parterna vill dra sig ur avtalet och då är det lättare med bevisbördan om vad som överenskommits om detta avtal finns skriftligt upprättat.

ATT STUDERA KURSEN INNEBÄR ATT:
- Du startar din kurs när du vill
- Du studerar hur du vill, med dator, läsplatta eller mobiltelefon
- Du avgör själv studietakten
- Du studerar var du vill
- Från det att du börjar studera en kurs har du tillgång till materialet under ett år

Välkommen att läsa mer på kurssidan!

Plats

  • Online

Kommande starter

Online

Start
Löpande starter

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för Academy Online

Om Academy Online

Academy online erbjuder kompetensutveckling
Är det dags att ta nästa steg i din karriär genom att gå en yrkesutbildning eller vill du förstärka din kompetens genom att gå någon kurs
Oavsett hur ditt nuläge är hoppas vi att du hittar någon utbildning hos oss på Academy Online som stärker dig och hjälper dig att ta nästa steg.

VÄLJ SJÄLV
Du kan således studera när du vill och i din egna studietakt. Du kan befinna dig var som helst i världen, givetvis med förutsättningen att du har en Internetuppkoppling. Våra utbildningar är anpassade efter det verktyg du väljer att använda dvs en stationär dator, en laptop, läsplatta eller din smartphone.

MODERNT
Detta är ett modernt sätt att studera där du avgör när du vill studera, var du vill befinna dig och vilka verktyg du vill använda. Kort sagt med vår slogan. "Education made easy".

Utbildningstyper
Kompetensutveckling / Kurs, Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och anmäl