Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Certified Marketing Automation Specialist

Wednesday Relations
Marknadsföring
Certified Marketing Automation Specialist beskrivande bild

Sammanfattning

Takt
Heltid
Längd
4 dagar
Pris (exkl. moms)
29 900 kr
Läs mer och anmäl

Kort om kursen

Bli en stjärna på att skapa skräddarsydd, automatiserad och datadriven marknadsföring!

Det här är utbildningen för dig som vill höja dina kunskaper och vässa ditt CV med en certifiering som Marketing Automation Specialist. Du får med dig kunskap, strategier, inspiration från case, konkreta metoder och verktyg för att skapa kundupplevelser i världsklass för ditt företag. 

Utbildningen resulterar i en certifiering som Marketing Automation Specialist. Varje grupp består av max 16 deltagare för att det ska bli en bra dynamik och nätverkande.

Vem borde gå?
Utbildningen är för dig/företag som vill ligga i framkant när det gäller att skapa relevant, kundanpassad och automatiserad kommunikation.

Utbildningen passar dig som t.ex. arbetar som:

  • Marketing Automation Specialist
  • Marketing Automation Manager
  • Campaign Manager
  • Digital marknadsförare
  • Marknadsansvarig


Några av företagen som har gått utbildningen: Swedbank, Preem, Stockholm Exergi, AFA Försäkringar, Think Happy Thoughts, Hager Elektro AB m.fl. 

Huvudlärare
Huvudlärare för utbildningen är Jesper Åkesson. Du kommer också träffa och lära av inbjudna gästföreläsande experter.

"Jesper är grymt duktig och kompetent. Han har samtidigt förmågan att läsa in vad deltagarna menar och anpassa kloka svar utifrån frågorna. Gästföreläsarna var också bra, men Jesper är en klass för sig."

Erbjuds även på distans, läs mer på hemsidan

Plats

  • Stockholm

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för Wednesday Relations

Om Wednesday Relations

Wednesday Relations är en plattform för kompetensutveckling. Vi utvecklar medarbetare och organisationer i det senaste inom Marketing, Customer Experience, CRM, Sociala medier och e-commerce. Vi arrangerar kostnadsfria events, konferenser, utbildningar, skräddarsydda kurser och konsultförmedling i Stockholm, Göteborg och Malmö för att du ska få inspiration och den senaste kunskapen.

Vår grunddevis: Att utnyttja kund- och kundrelaterad information för att öka kundens upplevda värde och samtidigt öka företagets lönsamhet.

Utbildningstyper
Kompetensutveckling / Kurs
Utbildarens webbsajt
Läs mer och anmäl