Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Kurs i sociala medie-marknadsföring - Distans

Crunch time
Marknadsföring
Media & Marknadskommunikation
Kurs i sociala medie-marknadsföring - Distans beskrivande bild

Sammanfattning

Takt
Egen takt
Längd
15 timmar
Pris
4 995 kr
Läs mer och anmäl

Kort om kursen

Hur fungerar sociala medier? Vilka kanaler ska jag välja? Hur gör jag en annonskampanj i praktiken? Vilket innehåll ger mest effekt? Vilken är rätt tonalitet för mitt varumärke och hur gör jag egentligen planering, medieplaner och utvärdering på bästa sätt?

I den här kursen får du sylvass kunskap varvat med praktiska tips inom sociala medie-marknadsföring. Med en branschledande expert som kursledare och resten av gänget på Crunch time som alltid finns nära till hands om du vill ha ett bollplank i ditt marknadsföringsarbete.

Vem är kursen i sociala medie-marknadsföring till för?
Många tidigare kursdeltagare är personer på kommunikationsavdelningar som vill kompetensutveckla och lära sig sociala medie-marknadsföring. Tidigare kursdeltagare består också av egenföretagare och personer anställda på reklambyrå.

Upplägg & tidsåtgång
Den här kursen består av innehållsrika videoföreläsningar byggt på konkret, branschledande kunskap samt övningar, textmaterial, quiz, verktyg och mallar så som ordlista och mall för medieplan och kommunikationsplan.

Du kan anmäla dig till kursen på vår hemsida och börja läsa den direkt. Vi kan också ringa (eller maila eller chatta) så att du har chans att ställa eventuella frågor. Kursen är cirka 15 h lång. Du behåller ditt inlogg även efter avslutad kurs.

Certifikat: Alla våra kurser ger certifikat efter avslutad kurs.

Plats

  • Online

Kommande starter

Online

Start
Löpande starter

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för Crunch time

Om Crunch time

Crunchtime.se grundades med en rebellisk idé om att erbjuda marknadens bästa kurser och vidareutbildningar inom sociala medier, marknadsföring och PR – till ett lågt pris. 

Vi handplockar våra kursledare som alla har gedigen kunskap från branschen. Nöjda kunder och kvalitet är vårt fokus och vi ser det som en komplimang när våra tidigare kursdeltagare återkommer för att lära sig mer. 

Utbildningstyper
Kompetensutveckling / Kurs
Utbildarens webbsajt
Läs mer och anmäl