Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

WonderBrand Academy - Skapa framgångsrika varumärken

WonderBrand Academy
Marknadsföring
Media & Marknadskommunikation
WonderBrand Academy - Skapa framgångsrika varumärken beskrivande bild

Sammanfattning

Takt
Egen takt
Längd
Egen takt
Pris (exkl. moms)
19 900 kr
Läs mer och anmäl

Kort om kursen

Har du kontroll över ditt varumärke? Oavsett om ditt mål är att skapa tillväxt, lägga en grund för ett gynnsamt företagsklimat eller ta kommandot över hur marknadsföring och kommunikation påverkar varumärkeslöftet, är utbildningen WonderBrand Academy helt rätt!

WonderBrand Academy är en onlineutbildning som sker i form av egenstudier på vår digitala plattform. Den digitala portalen agerar som en varumärkescoach där du och ditt bolag guidas genom varumärkesprocessens olika moment. Parallellt med utbildningen, som hålls av sakkunniga handledare på film och i text, ges utrymme för konkret varumärkesarbete i det digitala verktyget.

Vem passar utbildningen WonderBrand Academy för?
Utbildningen passar alla som är intresserade av metodik i varumärkesbyggande. Utbildningen är i synnerhet anpassad för arbete med organisationsvarumärken och mest lämpad för små och medelstora bolag, även om inget motsäger att den används även för större företag. Hos de mindre bolagen är det rimligtvis entreprenören och/eller VD själv som genomför utbildningen och på medelstora bolag är det förslagsvis marknadsansvarig eller person med liknande befattning.

Omfattning: Du har tillgång till plattformen i tolv månader och genomför utbildningen i egen takt.

Plats

  • Online

Kommande starter

Online

Start
Löpande starter

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för WonderBrand Academy

Om WonderBrand Academy

WonderBrand Academy har sitt ursprung i varumärkesbyrån WonderBrand. Vi har under de senaste snart 17 åren skapar hållbara strategier och träffsäker kommunikation som stärker och positionerar kundernas varumärken. WonderBrand Academy är summan av de största framgångarna, de identifierade fallgroparna och en konstant utvecklad metodik som vi vet fungerar i verkligheten.

WonderBrand Academys mission är att bidra till att skapa starka varumärken som kommer sig utav värderingsstyrda organisationer. Vi vet att starka varumärken skapas inifrån och genom att koppla beslutsfattare och medarbetare närmare varandra, stärks varumärket internt och därigenom externt. Genom att vi delar med oss av vår kunskap och erfarenhet bidrar vi till att fler bolag blir mer harmoniska, lönsamma och hållbara – därmed konkurrenskraftiga på en allt tuffare marknad.

Utbildningstyper
Kompetensutveckling / Kurs
Utbildarens webbsajt
Läs mer och anmäl