Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Certifierad utbildare

Framfot
Organisation & Ledarskap
Certifierad utbildare beskrivande bild

Sammanfattning

Takt
Heltid
Längd
2+2+1
Pris
29 800 kr
Läs mer och anmäl

Kort om kursen

Här får du maxa din kompetens och bli trygg och inspirerande i rollen som utbildare. Certifierad utbildare är ett komplett utbildningsprogram som omfattar tre utbildningar som du kommer ha stor nytta av efter avklarad kurs.

Efter denna utbildning kommer du ha verktygen för att engagera deltagarna samt veta hur du får fram ditt budskap på ett inspirerande och övertygande sätt. Det här är utbildningen för dig som vill ta dina utbildningar till nästa nivå helt enkelt och du vill inte lämna någon kursdeltagare oberörd.

Du kommer få kompetens inom att leda engagaerande workshops och att vässa kunskaperna i hur man håller en optimal distansundervisning.

Digiflex
Med Digiflex väljer du att delta fysiskt vid utbildningsdatumen eller gå helt på distans. Oavsett vilket får du en inspirerande, behovsanpassad och praktisk utbildning som hjälper dig framåt!

Välkommen att läsa mer på vår kurssida!

Plats

  • Stockholm
  • Distans

Kommande starter

Distans

Start
2021-10-11

Stockholm

Start
2021-10-25

Distans

Start
2021-11-08

Stockholm

Start
2021-12-16

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för Framfot

Om Framfot

Alla Framfots utbildningar är tillgängliga både fysiskt och på distans.

Vi vet att all kunskap finns där ute och det mesta har du redan i dig. Hos oss får du därför möjlighet att träna och utvecklas tillsammans med en riktigt vass sparringpartner. Oavsett om du deltar på distans eller på plats hos oss får du ta del av precis samma utbildningsinnehåll. Du lär dig nya verktyg och metoder, tränar praktiskt i din vardag, växer i din yrkesroll och når bestående resultat. För dig själv, din grupp och er organisation.

FÖRETAGSUTBILDNING FÖR FRAMGÅNG

Hemligheten? Praktiska och behovsanpassade utbildningar i Ledarskap & Projektledning - Sälj & Marknadsföring - Kommunikation & Retorik - HR & Personal. För dig som vågar bli bäst på det du gör.

Utbildningstyper
Kompetensutveckling / Kurs
Utbildarens webbsajt
Läs mer och anmäl