Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Certifierad processutvecklare

Trivector Logiq AB
Organisation & Ledarskap
Certifierad processutvecklare beskrivande bild

Sammanfattning

Takt
Egen takt
Längd
Max 18 månader
Pris (exkl. moms)
75 000 kr
Läs mer och anmäl

Kort om kursen

Ta chansen och certifiera dig inom processutveckling. Utbildningsprogrammet Certifierad processutvecklare ger dig grundstenarna en verksamhetsutvecklare eller processutvecklare måste besitta för att kunna hantera de utmaningarna som uppstår i och med dagens snabba förändringstakt och ökade krav. 

Du får konkreta verktyg och metoder på hur du kan förbättra den interna effektiviteten och öka kundnöjdheten i din verksamhet. Undervisning varvas med praktiska moment där du får möjlighet att tillämpa olika metoder för processutveckling, processkartläggning och processmätning både under kurstillfällen och i den egna verksamheten.

För att säkerställa att du får ut maximal nytta av din utbildning erbjuder vi dig en personlig coach som stöttar dig under hela programmet. Din personliga coach kommer att vara någon av våra seniora konsulter. De har en gedigen erfarenhet av processbaserad verksamhetsutveckling och har under åren jobbat med flera olika verksamheter, både inom privat och offentlig sektor.

Certifieringen utförs utifrån boken ”Processbaserad verksamhetsutveckling”. Boken är den mest använda inom området och används på fler än 20 olika universitet och högskolor.

Under programmet lär du dig att:

  • Identifiera förbättringsmöjligheter inom din verksamhet samt att verkställa och driva förändringsarbeten som leder till bestående resultat.
  • Rita processkartor och skapa hållbara samarbeten över organisatoriska gränser. Du får metoder och verktyg som hjälper dig att skapa en samsyn av verksamheten. 
  • Jobba kontinuerligt med att förbättra verksamheten utifrån kund, medborgare eller brukare samt att agera agilt och anpassa verksamheten efter dagens snabba utvecklingstakt.
  • Utveckla mätsystem för verksamhetens processer. Du lär dig avgöra vad som är viktigt att mäta, hur du ska gå tillväga och följa upp resultat.  

 

Vem riktar sig kursen till?
Kursen riktar sig till dig som idag jobbar som verksamhetsutvecklare eller processledare

Kursprogram
Samtliga programdeltagare tilldelas studielitteratur och jobbar aktivt med boken ”Processbaserad verksamhetsutveckling” både inför kurserna och under utförandet av hemuppgifterna. Programmet består av fyra kurser. Mer info finns på vår utbildningssida.

Pris: 75 000 kr exkl. moms
I priset ingår kurslitteratur och kursdokumentation.

Varmt välkommen att läsa mer på kurssidan!

Plats

  • Online

Kommande starter

Online

Start
Löpande starter

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för Trivector Logiq AB

Om Trivector Logiq AB

Trivector LogiQ är en samarbetsparter inom verksamhetsutveckling, förändringsledning, affärsutveckling och processbaserad verksamhetsutveckling. Sedan 1996 har vi hjälpt våra kunder att skapa en bestående konkurrensförmåga. Vi erbjuder både konsulttjänster och utbildningar inom verksamhetsutveckling. I alla våra utbildningar varvas undervisning med praktiska moment där du får möjlighet att testa verktyg och metoder som du sen kan tillämpa i den egna verksamheten. Att vara inspirerad efter en kurs är nödvändigt, men inte tillräckligt. För att det ska löna sig måste man kunna tillämpa sin kunskap och åstadkomma resultat. Vår ambition är att du efter utbildningen ska kunna åka hem och direkt påbörja arbetet. 

Vi erbjuder även företagsinterna utbildningar samt inspirationsföreläsningar för både ledningsgrupper och medarbetare, skräddarsydda efter era behov och er verksamhet.

Utbildningstyper
Kompetensutveckling / Kurs
Utbildarens webbsajt
Läs mer och anmäl