Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Certifierad Verksamhetsutvecklare

BiTA Service Management
Organisation & Ledarskap
Certifierad Verksamhetsutvecklare beskrivande bild

Sammanfattning

Takt
15%
Längd
2 månader
Pris (exkl. moms)
47 500 kr
Läs mer och anmäl

Kort om kursen

Certifierad Verksamhetsutvecklare riktar sig till dig som jobbar med verksamhetsutveckling och som vill bredda och fördjupa sina kunskaper. Du kanske idag jobbar som ledare, projektledare, förändringsledare eller processägare inom IT, HR eller marknad och vill förbättra dina möjligheter att gå från ord till handling för att nå uppsatta mål.

Kursen består av totalt 7 kursdagar fördelade på tre tillfällen (2+2+3 dagar). Mellan respektive tillfälle förväntas deltagarna utföra hemuppgifter som bygger på kunskap inhämtad under kursen och som tillämpas på verkliga förutsättningar. Kursen innefattar också coachning där kursledaren upp till 5 timmar är tillgänglig för dig i ditt dagliga arbete.

Fokus under kursen är på vad vi kallar taktiska arbetsområden vilket innebär att du baserat på förutsättningar i omvärld, intressenter och verksamhetslogik lär dig utveckla organisationer, processer, kulturer, internkommunikation och team för att nå uppsatta mål. Då utbildningen är moduluppbyggd är det också möjlighet att addera ytterliga kompetensområden.

Erfarna lärare
Vi har bokat våra mest erfarna lärare och konsulter tillsammans med inhyrda experter och laddat dem med uppgiften att konkret hjälpa dig att dels utvecklas i din roll och som människa, dels kunna etablera nuläge och mål för att därefter leda hela eller delar av verksamheten genom utvecklingsresan.

Efter utbildningen Certifierad Verksamhetsutvecklare
Efter utbildningen vet du hur du ska leda, kommunicera och skapa förtroende för att kunna göra skillnad i rollen som verksamhetsutvecklare. 

Plats

  • Stockholm
  • Distans

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för BiTA Service Management

Om BiTA Service Management

BiTA Service Management AB är ett kunskapsföretag som erbjuder kompetensutveckling och förändringsledning genom utbildning och konsultation. Vi har arbetat med kompetensutveckling utifrån ett digitaliseringsperspektiv sedan 2002 och erbjuder, tillsammans med vårt systerföretag Support Services Institute, en modern utbildningsportfölj inom olika aktuella områden. Viktigt för oss är att tillföra ny kunskap, i form av till exempel olika ramverk, till våra deltagare – men även stärka den praktiska förmågan för deltagaren att utföra sitt arbete. Våra kursledare har en nära anknytning till verkligheten från många år i konsultuppdrag, därför kan vi erbjuda dig mycket erfarenhet, kompetens, goda exempel samt inarbetad egenutvecklad och mycket uppskattad pedagogik på våra utbildningar.

Utbildningstyper
Kompetensutveckling / Kurs
Utbildarens webbsajt
Läs mer och anmäl