Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Kartlägga och dokumentera processer

Trivector Logiq AB
Organisation & Ledarskap
Kartlägga och dokumentera processer beskrivande bild

Sammanfattning

Takt
Egen takt
Längd
1,5 dagar
Pris (exkl. moms)
5 900 kr
Läs mer och anmäl

Kort om kursen

Den här kursen ger dig kunskap om processkartläggning och du lär dig skapa processkartor och dokumentation som är så attraktiv att medarbetare vill och kan använda den.

Du lär dig hantverksarbetet – hur man ritar processkartor och använder olika komponenter, symboler och kopplingar för att visualisera processkartan på ett sätt som tillför nytta till verksamheten. Kursen ger dig metoder och verktyg för att planera och driva ett processkartläggningsprojekt och du får insikt i hur processdokumentationen kan användas i ditt dagliga arbete.

KOM-IGÅNG-HJÄLP! Våra erfarna processpecialister ger dig en timmes konsultation och feedback på din nästa processkarta som du gör efter kursen.

Vem riktar sig kursen till?
Kursen vänder sig till personer som skall driva eller aktivt delta i kartläggning och dokumentation av olika processer.

Kursprogram
Kursen är fördelad på 1,5 dagar där uppgifterna utföras individuellt och efter angiven tidsram.

Hört från tidigare kursdeltagare
"Kursledaren är kunnig och engagerad"

"Kursen gav en inblick i hur man dokumenterar processer på ett bra sätt"

 

Varmt välkommen att läsa mer på kurssidan!

Plats

  • Distans
  • Online

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för Trivector Logiq AB

Om Trivector Logiq AB

Trivector LogiQ är en samarbetsparter inom verksamhetsutveckling, förändringsledning, affärsutveckling och processbaserad verksamhetsutveckling. Sedan 1996 har vi hjälpt våra kunder att skapa en bestående konkurrensförmåga. Vi erbjuder både konsulttjänster och utbildningar inom verksamhetsutveckling. I alla våra utbildningar varvas undervisning med praktiska moment där du får möjlighet att testa verktyg och metoder som du sen kan tillämpa i den egna verksamheten. Att vara inspirerad efter en kurs är nödvändigt, men inte tillräckligt. För att det ska löna sig måste man kunna tillämpa sin kunskap och åstadkomma resultat. Vår ambition är att du efter utbildningen ska kunna åka hem och direkt påbörja arbetet. 

Vi erbjuder även företagsinterna utbildningar samt inspirationsföreläsningar för både ledningsgrupper och medarbetare, skräddarsydda efter era behov och er verksamhet.

Utbildningstyper
Kompetensutveckling / Kurs
Utbildarens webbsajt
Läs mer och anmäl