Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Processorientera verksamheten

Trivector Logiq AB
Organisation & Ledarskap
Processorientera verksamheten beskrivande bild

Sammanfattning

Takt
Egen takt
Längd
3 dagar
Pris (exkl. moms)
12 500 kr
Läs mer och anmäl

Kort om kursen

Kursen ger dig metoder och verktyg för att planera, driva och koordinera processorientering. Du får modeller för att mäta verksamhetens processmognad samt kunskap om vilka roller och strukturer som behövs för att utveckla och leda processorienterat. 

Detta är en kurs för organisationer som vill utveckla sin förmåga att koppla strategiska mål till en engagerande vardag där samarbete och effektivt värdeskapande är i fokus! 

Efter kursen kommer du ha:

  • God förståelse för processorientering – från koncept till genomförande
  • Kunskap att identifiera behov och möjligheter för processorientering i egen verksamhet och föreslå en genomförbar väg framåt
  • Perspektiv och metoder för att driva och leda processorientering i din egna verksamhet med mera

 

Vem riktar sig kursen till?
Kursen vänder sig till en bred grupp av ledare, linjechefer, medledare och verksamhetsutvecklare som vill veta mer, står inför eller genomför processorientering.

Kursprogram
Kursen är fördelad på tre dagar där undervisning varvas med praktiska uppgifter som du sen kan tillämpa i din verksamhet. Uppgifterna utförs individuellt och efter angiven tidsram.

Kursen genomförs av Anders Ljungberg som har närmare tre decenniers erfarenhet av att motivera, förklara och genomföra processorientering.

Varmt välkommen att läsa mer på vår kurssida!

Plats

  • Distans

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för Trivector Logiq AB

Om Trivector Logiq AB

Trivector LogiQ är en samarbetsparter inom verksamhetsutveckling, förändringsledning, affärsutveckling och processbaserad verksamhetsutveckling. Sedan 1996 har vi hjälpt våra kunder att skapa en bestående konkurrensförmåga. Vi erbjuder både konsulttjänster och utbildningar inom verksamhetsutveckling. I alla våra utbildningar varvas undervisning med praktiska moment där du får möjlighet att testa verktyg och metoder som du sen kan tillämpa i den egna verksamheten. Att vara inspirerad efter en kurs är nödvändigt, men inte tillräckligt. För att det ska löna sig måste man kunna tillämpa sin kunskap och åstadkomma resultat. Vår ambition är att du efter utbildningen ska kunna åka hem och direkt påbörja arbetet. 

Vi erbjuder även företagsinterna utbildningar samt inspirationsföreläsningar för både ledningsgrupper och medarbetare, skräddarsydda efter era behov och er verksamhet.

Utbildningstyper
Kompetensutveckling / Kurs
Utbildarens webbsajt
Läs mer och anmäl