Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Utveckla processer – för bestående förändring

Trivector Logiq AB
Organisation & Ledarskap
Utveckla processer – för bestående förändring beskrivande bild

Sammanfattning

Takt
Egen takt
Längd
2,5 dagar
Pris (exkl. moms)
12 500 kr
Läs mer och anmäl

Kort om kursen

Den här kursen ger dig kunskap om de metoder och verktyg som behövs för att framgångsrikt planera och genomföra processutvecklingsprojekt.

Du lär dig F-ektiv, en projektmodell för processutveckling som vi själva arbetar efter i processutvecklingsprojekt. Modellen ger ett metodiskt tillvägagångssätt för att ta verksamheten från målbild till förbättrad process – från möjlighet till verklighet, från idé till en bestående förändring. Centralt i kursen är att vi redan från början fokuserar på att processen skall användas i praktiken och du får möjligheten att testa och lära dig olika analysmetoder som används vid processutvecklingsprojekt.

I kursen ingår omfattande dokumentation, bestående av metodmallar och verktyg samt boken Processbaserad verksamhetsutveckling.

Efter kursen har du:

  • Kunskap för att planera och driva processutvecklingsprojekt
  • Kunskap att använda olika analysmetoder för processutveckling
  • Insikt i vad det krävs att lyckas med ett förändringsarbete samt kunskap om tillämpningsbara verktyg för att driva förändring
  • Kunskap att identifiera processers utvecklingsmöjligheter för att sen utveckla och tills sist implementera den förbättrade processen

 

Mer information får du genom att ladda ner vår kursbroschyr som finns på vår utbildningssida.

Vem riktar sig utbildningen till?
Kursen vänder sig främst till dig som verksamhetsutvecklare -som arbetar med utveckling av processer i projektform. Du kan exempelvis jobba som processledare, projektledare eller kvalitetsansvarig.

Kursprogram:
Kursen är fördelad på 2,5 dagar där undervisning varvas med praktiska uppgifter som du sen kan tillämpa i din verksamhet.

Varmt välkommen att läsa mer på vår kurssida!

Plats

  • Distans

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för Trivector Logiq AB

Om Trivector Logiq AB

Trivector LogiQ är en samarbetsparter inom verksamhetsutveckling, förändringsledning, affärsutveckling och processbaserad verksamhetsutveckling. Sedan 1996 har vi hjälpt våra kunder att skapa en bestående konkurrensförmåga. Vi erbjuder både konsulttjänster och utbildningar inom verksamhetsutveckling. I alla våra utbildningar varvas undervisning med praktiska moment där du får möjlighet att testa verktyg och metoder som du sen kan tillämpa i den egna verksamheten. Att vara inspirerad efter en kurs är nödvändigt, men inte tillräckligt. För att det ska löna sig måste man kunna tillämpa sin kunskap och åstadkomma resultat. Vår ambition är att du efter utbildningen ska kunna åka hem och direkt påbörja arbetet. 

Vi erbjuder även företagsinterna utbildningar samt inspirationsföreläsningar för både ledningsgrupper och medarbetare, skräddarsydda efter era behov och er verksamhet.

Utbildningstyper
Kompetensutveckling / Kurs
Utbildarens webbsajt
Läs mer och anmäl