Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Projektledning och agila metoder, online

Påhlmans Handelsinstitut
Organisation & Ledarskap
Projektledning och agila metoder, online beskrivande bild

Sammanfattning

Takt
Egen takt
Längd
4 månader
Pris
8 490 kr
Läs mer och anmäl

Kort om kursen

Denna grundkurs i traditionell projektledning och agila metoder ger dig kunskap, metodik och verktyg för att arbeta professionellt och framgångsrikt med projektledning inom din yrkesroll. Övningar i det digitala projektverktyget ProjectCompanion ingår och det finns möjlighet till certifikat.

Kursen är praktiskt inriktad helt utifrån näringslivets behov och innehåller både traditionell projektmetodik och agil metod. Du får lära dig användbara strategier för att snabbt nå resultat och att skapa flexibilitet i projekt samtidigt som du behåller ramar och struktur. Agil betyder lätt, snabbrörlig, föränderlig och anpassningsbar.

Kursen fokuserar på konkreta agila metoder för att ge mest praktisk nytta för dig: vi inriktar oss på handfasta verktyg. Agil projektledning har inspirerats av LEAN och tankegångarna ständiga förbättringar, minimering av slöseri och effektiva flöden.

Efter kursen i Projektledning och agila metoder
Efter genomförd kurs är du redo att arbeta med professionella projektledarmetoder i din yrkesroll där du kan använda traditionell metodik och agila metoder samt en kombination av dessa, plus ett digitalt projektverktyg. 

Deltagare erhåller ett certifikat efter inskickad och godkänd inlämningsuppgift. Om du endast genomför kursen utan inlämningsuppgift, så erhåller du ett intyg. 

Omfattning
Det är inga fysiska träffar eller tidsbestämda uppgifter/aktiviteter och du väljer själv din studietakt. Du kan som längst studera fyra månader från inloggning: allt material finns tillgängligt för repetition under hela studietiden.

Anmälan
Vi tar emot anmälan löpande under året så du kan starta dina studier när det passar dig.

Avgift och betalningsalternativ
8 490 kronor inklusive moms (25%), 6 792 kronor exklusive moms.
Privatperson erbjuds möjlighet att delbetala. Du har också möjlighet att använda Swish.
I samarbete med Human Finans rekommenderas det förmånliga lånet till avgiften.

Plats

  • Online

Kommande starter

Online

Start
Löpande starter

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för Påhlmans Handelsinstitut

Om Påhlmans Handelsinstitut

Vi har satt fart på karriärer sedan 1881!

Påhlmans Handelsinstitut erbjuder både korta kärnfulla kurser såväl som gedigna yrkesinriktade certifieringsutbildningar inom ekonomi, juridik, research och HR. En stor del av utbudet ges via distansstudier.

Påhlmans Handelsinstitut anordnar även studiemedelsberättigade YH-utbildningar (yrkeshögskoleutbildning) på heltid.

Utbildningstyper
Kompetensutveckling / Kurs, Yrkeshögskola (YH), Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och anmäl