Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Motorsåg A + B

Confirm Education
Säkerhet & Skydd
Motorsåg A + B beskrivande bild

Sammanfattning

Takt
Heltid
Längd
2 dagar
Pris
På förfrågan

Kort om kursen

I denna utbildning får du lära dig hur du på ett säkert sätt använder motorsåg både på ett grundläggande och mer avancerat plan.

Under kursen på A-nivå lär vi oss om de grundläggande momenten vid användandet av motorsåg, vidare på B-nivå får du lära dig att planera och genomföra fällning, kapning och kvistning av träd på ett säkert sätt. 

Målgrupp
För er som använder eller ska använda en motorsåg inom yrket och som berörs av AFS 2012:1

Kursupplägg
Vi kommer att gå igenom teori och praktiska övningar. 

Efter godkända kursreultat utfärdas ett motorsågskörkort för den aktuella behörigheten.

Vi erbjuder även Motorsåg C + Motorsåg E Lift. För mer information vänligen se hemsidan.

Välkommen till oss!

Plats

  • Flexibel ort

Kommande starter

Flexibel ort

Start
Löpande starter

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Intresseanmälan

Skicka en intresseanmälan till aktören för att få mer information om Motorsåg A + B. Intresseanmälan är inte bindande utan endast ett snabbt sätt att komma i kontakt med aktören.

För att göra vår tjänst säker och trygg kan det här meddelandet komma att filtreras och granskas. Företaget som du nu kontaktar blir personuppgiftsansvarig för uppgifterna i meddelandet.

Logga för Confirm Education

Om Confirm Education

Confirm Education utbildar er inom säkerhet och arbetsmiljö. Inga kunder är för stora eller för små!

Våra utbildningar är av högsta kvalitet och följer alla gällande standarder. Vi arbetar med de största maskinuthyrarna i Europa vilket ställer höga krav på både kunskap, erfarenhet liksom kännedom om lagstiftningen. Genom att anpassa våra kurser efter kundens behov får du en kostnadseffektiv lösning där du kan lita på att vi levererar den utbildningen som du behöver. En annan styrka är att vi ofta kan hålla kurser med kort varsel när det finns behov, vårt kontaktnät sträcker sig från Kiruna i norr till sydligaste Skåne och hos oss hittar du alltid en lösning på dina utbildningsbehov.

Utbildningstyper
Kompetensutveckling / Kurs, Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och anmäl