Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

BAS P / BAS U - Onlineutbildning

Branschutbildarna
Säkerhet & Skydd
BAS P / BAS U - Onlineutbildning beskrivande bild

Sammanfattning

Takt
Heltid
Längd
1 dag
Pris (exkl. moms)
2 200 kr
Läs mer och anmäl

Kort om kursen

Som BAS (byggarbetsmiljösamordnare) på en arbetsplats kan du agera ansvarig för planeringen och projekteringen (BAS-P) respektive utförandet (BAS-U). Våra utbildningar följer Arbetsmiljöverkets rekommendationer och ser till att du lär dig hur du ska arbeta på ett korrekt sätt som BAS.

Du kommer att efter denna kurs ha praktiska kunskaper i de nya arbetsmiljöreglerna för byggnads- och anläggningsarbeten. Kursen ger dig kunskap om arbetsmiljöansvaret och hur arbetsmiljöfrågorna skall beaktas från planering och projektering till utförandet vid ett bygg- och anläggningsprojekt. Vi visar dig hur du identifierar risker och arbetar förebyggande. Samt hur och var du söker mer information när du behöver det i ditt dagliga arbete. Kursen går även igenom det ansvar som åläggs byggherre respektive beställare.

Efter kursen
Efter genomförd kurs hos oss erhåller du ett kursintyg som beskriver kursens innehåll och din godkända BAS P/U-kompetens.

Denna kurs rekommenderar Arbetsmiljöverket att du repeterar var 5:e år.

Studieupplägg
Alla våra utbildningar är digitala och genomförs online från start till slut på en dag. Hos oss kan du välja på vilket sätt du vill studera: genom lärarledd kurs live, inspelad videokurs eller självstudiekurs. Du kan sitta vart du vill så länge du har en stabil internetuppkoppling.

  • Självstudiekurs online: 2 200 kr ex. moms (Tillgång till kursen i 60 dagar.)
  • Videokurs online: 3 200 kr ex. moms (Tillgång till kursen i 60 dagar.)
  • Lärarledd kurs online: 3 300 kr ex. moms

Plats

  • Online
  • Distans

Kommande starter

Distans

Start
Löpande starter

Online

Start
Löpande starter

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för Branschutbildarna

Om Branschutbildarna

Vi erbjuder både lärarledda 1-dagsutbildningar och utbildningar online för BAS P / BAS U och Bättre arbetsmiljö (BAM)

Med över 12 000 nöjda kursdeltagare från fler än 6 000 företag sen starten 2010 har Branschutbildarna blivit en av de ledande aktörerna på marknaden

Utbildningstyper
Kompetensutveckling / Kurs
Utbildarens webbsajt
Läs mer och anmäl