Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Tillämpad Riskbedömning

JL Safety
Industri & Teknik
Säkerhet & Skydd
Tillämpad Riskbedömning beskrivande bild

Sammanfattning

Takt
Heltid
Längd
1 dag
Pris (exkl. moms)
4 800 kr
Läs mer och anmäl

Kort om kursen

Del 2 Riskbedömning – Tillämpad Riskbedömning är en fördjupningsdag i riskbedömning.  Passande för dig som redan har grunderna kring maskinsäkerhet och CE-märkning men behöver praktiskt förstå hur en riskbedömning av en eller flera maskiner sker. Utbildarna delar med sig av sina erfarenheter från många riskbedömningar av olika typer av maskiner från olika branscher.

Vad innehåller kursen i Riskbedömning
Under kursen går både teoretiskt och praktiskt igenom maskiner på verkstadsgolvet. Tillsammans diskuterar vi olika lösningar och undersöker vad direktiv och standarder säger.

Riktar sig till
Kursen riktar sig till bland annat: Projektledare, skyddsombud, el- och mekkonstruktörer, programmerare, operatörer, arbetsledare eller andra som ska arbeta med riskbedömning.

Säkerhetsåtgärder för Corona
JL Safety AB följer utvecklingen och rekommendationerna kring Covid-19. Detta kan exempelvis leda till att utbildningarna genomförs digitalt för allas säkerhet. Har du några frågor är du välkommen att kontakta oss på JL Safety! 

Plats

  • Skara
  • Umeå
  • Distans

Kommande starter

Skara

Start
2021-09-28

Umeå

Start
2021-10-13

Distans

Start
2021-11-23

Skara

Start
2021-12-07

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för JL Safety

Om JL Safety

JL Safety är marknadsledande inom praktiska riskbedömningar och aktiva i standardiseringsarbetet.

Vi har erfarenheter från flera olika branscher som vi använder och delar med oss av i form av konsulting och utbildning.

Våra föreläsare arbetar praktiskt med dessa frågor dagligen inom olika områden som exempelvis teknik, plast, trä och förbrukningsvaror. Det möjliggör att de kan tar ner byråkratin på verkstadsgolvet och visa hur teorin kan appliceras i det faktiska arbetslivet. Detta bidrar till att våra utbildningar är mycket uppskattade.

Vi erbjuder ett visst antal kurser med fast innehåll men kan även utforma företagsanpassade utbildningar.

Återförsäljare av CEDOC
CEDOC, verktyget för riskbedömning av maskiner är framtaget åt Cedoc AB. JL Safety är utvecklare och återförsäljare av programmet. Läs mer på www.cedoc.se.

Utbildningstyper
Kompetensutveckling / Kurs
Utbildarens webbsajt
Läs mer och anmäl