Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Asbestutbildning

Confirm Education
Säkerhet & Skydd
Asbestutbildning beskrivande bild

Sammanfattning

Takt
Heltid
Längd
4 dagar
Pris (exkl. moms)
6 500 kr

Kort om kursen

I denna kurs lär du dig att arbeta med rivning av asbest eller asbetshaltigt material där det inte krävs inneslutning av saneringsområdet.

Utbildningen ger deltagarna de teoretiska och praktiska kunskaper om säkerhet, hälsa och rivningsteknik som Arbetsmiljöverket kräver.

Hos oss kan du lära dig hur du hanterar asbest på ett säkert sätt. Utbildningen ger de teoretiska och praktiska kunskaper som behövs för att riva/sanera med asbest eller asbesthaltigt material utomhus.

För vem?
Denna utbildning är först och främst till för den som ska leda arbete inom asbestsanering, men ger även grundläggande kunskaper för dig som ska arbeta direkt med sanering av asbest.

Kort eller långt alternativ
Kursen finns i två upplägg: den kortare kursen på två dagar ger dig kunskaper om asbestsanering som inte kräver luftsluss (innesluten sanering) medan den längre om fyra dagar ger dig fullständiga kunskaper för att arbeta med asbest i alla typer av situationer och förhållanden.

Certifikat
Efter genomförd utbildning får du ett kursintyg från oss.

Pris
Från 6500 ex. moms

Kursen ges för tillfället i Blekinge, Halland och Skåne.

 

Välkommen att läsa mer på vår kurssida!

Kommande starter

Start
Löpande starter

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Intresseanmälan

Skicka en intresseanmälan till aktören för att få mer information om Asbestutbildning. Intresseanmälan är inte bindande utan endast ett snabbt sätt att komma i kontakt med aktören.

För att göra vår tjänst säker och trygg kan det här meddelandet komma att filtreras och granskas. Företaget som du nu kontaktar blir personuppgiftsansvarig för uppgifterna i meddelandet.

Logga för Confirm Education

Om Confirm Education

Confirm Education utbildar er inom säkerhet och arbetsmiljö. Inga kunder är för stora eller för små!

Våra utbildningar är av högsta kvalitet och följer alla gällande standarder. Vi arbetar med de största maskinuthyrarna i Europa vilket ställer höga krav på både kunskap, erfarenhet liksom kännedom om lagstiftningen. Genom att anpassa våra kurser efter kundens behov får du en kostnadseffektiv lösning där du kan lita på att vi levererar den utbildningen som du behöver. En annan styrka är att vi ofta kan hålla kurser med kort varsel när det finns behov, vårt kontaktnät sträcker sig från Kiruna i norr till sydligaste Skåne och hos oss hittar du alltid en lösning på dina utbildningsbehov.

Utbildningstyper
Kompetensutveckling / Kurs, Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och anmäl