Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Härdplastutbildning

LAVI gruppen AB
Säkerhet & Skydd
Härdplastutbildning beskrivande bild

Sammanfattning

Takt
Heltid
Längd
1 dag
Pris (exkl. moms)
1 800 kr
Läs mer och anmäl

Kort om kursen

För att få hantera härdplaster och allergiframkallande kemikalier måste man idag ha ett giltigt utbildningsintyg (AFS 2011:19) som ska förnyas vart femte år. Vår utbildning ger er rätt att bedriva arbete som innefattar exponering för härdplaster och allergiframkallande kemikalier.

Vi går bl.a. igenom gällande lagstiftning, olika typer av härdplaster, riskerna med dessa och hur exponeringen kan begränsas.

Vem riktar sig Härdplastutbildning till?
Alla som arbetar med härdplaster eller på något sätt i sitt arbete exponeras för härdplaster och allergiframkallande kemikalier.

Efter avklarad utbildning
Efter genomförd utbildning får ni ett giltigt utbildningsintyg.

Plats

  • Flexibel ort

Kommande starter

Flexibel ort

Start
Löpande starter

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för LAVI gruppen AB

Om LAVI gruppen AB

LAVI gruppen är ett lösningsorienterat utvecklingsföretag med fokus på kompetensförsörjningsfrågor och komptensproblematik. Vi jobbar med innovation och förbättringsprocesser mot tydliga målbilder och har sedan företaget startades 2015 hjälpt alltifrån ifrån kommuner och organisationer till spetsinriktade företag och utbildningsanordnare att nå högre kvalitet och effektivitet i sina verksamheter. 

LAVI gruppen genomför certifierande kravutbildningar inom teknikbranschen. Vi erbjuder alltid spetskompetens när ni som företag har behov av utbildningar i olika former. Våra konsulters erfarenhet, motivation och drivkraft gör skillnad och vi anpassar alltid våra utbildningar så de matchar er verksamhet och målbild.

Utbildningstyper
Kompetensutveckling / Kurs
Utbildarens webbsajt
Läs mer och anmäl