Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

SSF Säkerhetsskydd – 3 dagar

SSF Stöldskyddsföreningen
Säkerhet & Skydd
SSF Säkerhetsskydd – 3 dagar beskrivande bild

Sammanfattning

Studietakt
Heltid
Studielängd
3 dagar
Pris (exkl. moms)
20 600 kr
CSN
Nej
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

Säkerhetsskyddslagen innebär att företag och organisationer får ett utökat ansvar för att säkerställa skyddet av skyddsvärda tillgångar -detta kräver såväl resurser som kompetens.

Säkerhetsskydd – 3 dagar ger dig kunskaper om hur du och din organisation ska agera för att uppfylla de krav som säkerhetsskyddslagstiftningen ställer. Förklaring av begrepp och genomgång av de olika delarna av säkerhetskyddskraven gås igenom. Stor vikt läggs på säkerhetsskyddsanalysen eftersom den är grunden till ett väl fungerande säkerhetsskydd samt på informationssäkerhet som är en av de större förändringarna i den nya säkerhetsskyddslagen. Även IT-säkerhet, fysisk säkerhet, personalsäkerhet och säkerhetsskyddad upphandling (SUA) utgör delar av utbildningsinnehållet.

Vem vänder sig utbildningen Säkerhetsskydd – 3 dagar till?
Utbildningen vänder sig till alla personer i privata och offentliga organisationer som behöver kännedom om säkerhetsskydd. Exempelvis de med befattningar som säkerhetsskyddschef, säkerhetschef och chefer i olika typer av verksamheter, samt leverantörer av säkerhet.

Utbildningens längd
3 dagar

Plats
Höstens utbildning 2021 erbjuds som digifysisk utbildning, vilket innebär att du kan välja om du vill närvara på utbildning i fysiskt klassrum eller digitalt, online.

Kursstart
2021-05-04
2021-11-23

Plats

  • Flexibel ort

Kommande utbildningsstarter

Flexibel ort

Utbildningsstart
Löpande starter

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för SSF Stöldskyddsföreningen

Om SSF Stöldskyddsföreningen

SSF Utbildningar

Vi har Sveriges bredaste utbildningsutbud inom säkerhet! Utöver våra öppna utbildningar erbjuder vi skräddarsydda säkerhetsutbildningar speciellt anpassade för er verksamhet. Då vi påbörjat en stor, digital satsning kan vi nu även erbjuda våra utbildningar helt eller delvis på distans, så kallat blended learning – allt för att möta just ert behov!

SSF verkar genom brottsförebyggande arbete, informationsspridning och opinionsbildning sedan 1934. Verksamheten är unik i sitt slag, både genom sin bredd inom säkerhetsområdet och genom sitt oberoende.

Utbildningstyper
Kompetensutveckling / Kurs
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök