Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Förhandlingsteknik - Bli en skicklig förhandlare

Snacka Snyggt
Försäljning
Språk & Kommunikation
Förhandlingsteknik - Bli en skicklig förhandlare beskrivande bild

Sammanfattning

Studietakt
Heltid
Studielängd
2 dagar
Pris (exkl. moms)
13 900 kr
CSN
Nej
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

Det här är kursen förhandlingsteknik är för dig som vill lära dig kommunikativa nycklar för att bli en skicklig förhandlare. Oavsett om det handlar om att få tydliga strategier för att få igenom dina förslag eller hantera deras nej och ifrågasättanden så kommer den här kursen forma dig till en smart förhandlare med en tydlig strategi.

Sanningen är att förhandlingar inte behöver vara svåra, vi har bara fått lära oss fel strategier som gör situationen mer komplicerad än vad den faktiskt är. I den här kursen går vi igenom klassiska myter och misstag i hur de flesta förbereder sig inför förhandlingar och går igenom forskningsförankrade och prövade strategier som faktiskt funkar.

Med rätt kunskap och retoriska strategier kan du smidigt parera onödiga konfliktsituationer, fulknep och maktstrategier. Samtidigt kan du lägga ditt fokus på att föra fram dina förslag så att de landar snyggt hos den andra personen.

Kursen i Förhandlingsteknik passar dig som vill:

  • Lära dig kommunikativa nycklar för att förhandla
  • Ha en enkel och effektiv förberedelsemall inför förhandlingar
  • Vara en vass förhandlare trots att du är konflikträdd
  • Känna dig bekväm i förhandlingar
  • Ha ett retoriskt självförsvar mot tuffa förhandlare och fulknep.
  • Lära dig argumentationsteknik
  • Vinna en förhandling och fortfarande ha en bra relation till motparten
  • Inspireras men också göra konkret förändring vid nästa förhandling
  • Nätverka och och få tips från andra branscher och förhandlingssituationer

Plats

  • Stockholm

Kommande utbildningsstarter

Stockholm

Utbildningsstart
2021-09-14

Stockholm

Utbildningsstart
2021-11-09

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för Snacka Snyggt

Om Snacka Snyggt

På Snacka Snyggt hjälper vi dig att förbättra din kommunikation genom våra utbildningar och kurser inom retorik. I våra utbildningar riktar vi specifikt in oss på modern retorik, presentationsteknik och säljretorik. Vårt mål är att du ska bli den bästa retoriska versionen av dig själv oavsett om du är en van talare eller en retorisk novis. Förutom öppna kurser och workshops erbjuder vi även företagsanpassade lösningar och även individuell träning.

Vi garanterar alltid att våra retorikkonsulter har en akademisk utbildning, men aldrig pratar akademiska. Målet är att alla ska förstå vad vi säger. 

När du väljer oss som din retorikleverantör, väljer du den högsta nivån på kursledaren – en retoriker. Har ni en kommunikationsutmaning så matchar vid med en lösning. Allt du behöver är något att säga, vi ger dig lösningarna för att det ska landa snyggt.

Utbildningstyper
Kompetensutveckling / Kurs
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök