Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Kommunikativt ledarskap med Elaine Eksvärd

Snacka Snyggt
Organisation & Ledarskap
Språk & Kommunikation
Kommunikativt ledarskap med Elaine Eksvärd beskrivande bild

Sammanfattning

Studietakt
Heltid
Studielängd
1 dag
Pris (exkl. moms)
2 995 kr
CSN
Nej
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

Som chef blir du säkert emellanåt överväldigad av alla samtal som kommer i ledarrollen. Kommunikativt ledarskap är för dig som vill effektivisera samtalen och göra dem konstruktiva – så du kan få göra det du gärna vill hinna med – jobba! 

Ett samtal som går dåligt resulterar tyvärr i fler samtal. Denna kurs är för att minska samtalsförökningen och du får enkla verktyg till det samtal en chef har. Att vara tydlig, kunna ge uppbyggande feedback, konstruktiv kritik och föra ett motiverande samtal är några av de saker en chef behöver. Men ibland är det konflikthantering och härskartekniker mellan medarbetare eller jargonger som inte passar värdegrunden som ska kallas professionell. Det finns sätt att lösa dessa saker utan dramatik.

Samtidigt som du får verktyg från, Elaine Eksvärd som är chef sedan 13 år tillbaka men också Sveriges mest anlitade retoriker, så får du även nätverka och byta tips och tricks med andra chefer från olika branscher. Huvudsyftet med utbildningen är att ge dig som chef eller ledare verktyg för att tackla de kommunikativa utmaningarna du ofta möter. Den här workshopen vill du inte missa, det är en direkt investering dina samtal och din tid!

Workshopen i Kommunikativt ledarskap passar dig som:

  • Är ny som chef eller jobbat som chef länge.
  • Vill ha konstruktiva samtal med dina medarbetare
  • Ha enkla med slagkraftiga formler för att tackla varje kommunikationsutmaning
  • Träffa andra chefer och nätverka/dela tips och tricks i ledarskapet
  • Tror på devisen “learning by doing”
  • Vill kunna övertyga utan att köra över, utan att få med anhängare
  • Vill skapa en arbetsplats folk ser fram emot att komma till.


Du kan antingen delta i workshopen fysiskt eller digitalt. Läs mer om det på vår hemsida!

Plats

  • Distans

Kommande utbildningsstarter

Distans

Utbildningsstart
2021-09-14

Distans

Utbildningsstart
2021-10-29

Distans

Utbildningsstart
2021-12-10

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för Snacka Snyggt

Om Snacka Snyggt

På Snacka Snyggt hjälper vi dig att förbättra din kommunikation genom våra utbildningar och kurser inom retorik. I våra utbildningar riktar vi specifikt in oss på modern retorik, presentationsteknik och säljretorik. Vårt mål är att du ska bli den bästa retoriska versionen av dig själv oavsett om du är en van talare eller en retorisk novis. Förutom öppna kurser och workshops erbjuder vi även företagsanpassade lösningar och även individuell träning.

Vi garanterar alltid att våra retorikkonsulter har en akademisk utbildning, men aldrig pratar akademiska. Målet är att alla ska förstå vad vi säger. 

När du väljer oss som din retorikleverantör, väljer du den högsta nivån på kursledaren – en retoriker. Har ni en kommunikationsutmaning så matchar vid med en lösning. Allt du behöver är något att säga, vi ger dig lösningarna för att det ska landa snyggt.

Utbildningstyper
Kompetensutveckling / Kurs
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök