Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

ADR 1.3 – Farligt gods

Entreprenadakademin
Bygg & Anläggning
Säkerhet & Skydd
Transport, Logistik & Fordon
ADR 1.3 – Farligt gods beskrivande bild

Sammanfattning

Takt
Heltid
Längd
4 timmar
Pris (exkl. moms)
1 095 kr
Läs mer och anmäl

Kort om kursen

Den här ADR 1.3-utbildningen riktar sig just till dig inom bygg- och anläggningsbranschen och ger dig grundkunskaper gällande transport av farligt gods – ADR. Samtidigt som den är anpassad för branschen uppfyller den de krav MSB har för en 1.3-utbildning, vilket gör att intyget självklart fungerar även för dig som arbetar i andra branscher.

Det som gör den här utbildningen unik är att den tar avstamp i vardagen inom bygg och anläggning, i stället för transportbranschen, vilket gör innehållet mer relevant för målgruppen.

1.3-utbildning är ett minimikrav för alla som på något sätt är inblandade i en transportkedja av farligt gods. Alla måste gå utbildningen innan de får utföra uppgifter som rör förflyttning av farligt gods, oavsett om det gäller pappersarbete eller hantering av godset. 1.3-utbildning räcker också för förare som enbart kör farligt gods enligt lättnader eller särskilda villkor för arbetsområdet. 

Utbildningen ger kunskap om de risker och faror som finns med farligt gods och vilka regler som gäller för säker hantering och för att förebygga olyckor.

Denna webbutbildning kan du påbörja när du vill och göra i din egen takt, när som helst, på mobil, dator eller surfplatta. Om du vill registreras ditt intyg automatiskt i ID06 Kompetensdatabas, direkt efter avklarad utbildning. 

Plats

  • Online

Kommande starter

Online

Start
Löpande starter

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för Entreprenadakademin

Om Entreprenadakademin

Entreprenadakademin erbjuder webbutbildningar inom Arbete på väg och ADR 1.3, riktade till bygg- och anläggningsbranschen. Vi vill ge företag ett smidigt och effektivt sätt att utveckla sin personal och se till att de har rätt kompetens och de intyg som krävs. På så vis hoppas vi bidra till att öka kunskapen, och därmed säkerheten, i branschen.

Våra utbildningar håller högsta kvalité vad gäller såväl innehåll och upplägg som pedagogik, vilket gör kunskapen lätt att ta till sig. Självklart uppfyller de myndigheternas senaste krav och riktlinjer. För att underlätta för dig som har administrativt ansvar finns en smidig funktion för överblick och uppföljning av företagets alla kursdeltagare. Dessutom registreras alla intyg automatiskt i ID06 Kompetensdatabas och på ID06-korten. 

Vår bakgrund finns inom såväl anläggningsbranschen som läraryrket, systemutveckling, design och kommunikation – en perfekt mix för att skapa så bra webbutbildningar som möjligt. Vi var bland de första som erbjöd kurser online inom just APV och försprånget har gett oss tid att förädla och förbättra både utbildningar och it-lösningar, men vi strävar ständigt efter att utvecklas och hålla högsta möjliga klass.

Utbildningstyper
Kompetensutveckling / Kurs
Utbildarens webbsajt
Läs mer och anmäl