Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Ta truckkort A, B och D1 hos oss med körgaranti!

Truckexperten
Transport, Logistik & Fordon
Ta truckkort A, B och D1 hos oss med körgaranti! beskrivande bild

Sammanfattning

Takt
Heltid
Längd
2 dagar
Pris
1 999 kr
Läs mer och anmäl

Kort om kursen

Säkra ditt jobb som truckförare genom ett truckkort från Truckexperten. Vi utbildar med fokus på att du ska känna dig trygg och säker när du kommer ut i verkligheten och jobbar som truckförare. Hos oss kan du ta truckkort som privatperson och företag. Våra ambulerande instruktörer håller kurser för företag i hela Sverige!

Boka en kurs för truckkort och ta ett steg närmare ditt jobb som truckförare redan idag!

Är du arbetslös hjälper vi dig med jobbsökande efter din kurs hos oss, läs mer genom att klicka dig vidare till vår hemsida!

Varför truckkort?

  • Lager- & industrisektor är stor med goda möjligheter till arbete. Det är ett krav av företag i branschen att du ska ha truckkort för att jobba som truckförare.
  • Arbetet som truckförare är varierande & välbetalt!
  • Truckkort är en investering! Ta ditt truckkort idag och säkra jobbet som truckförare!


Vi har körgaranti vilket innebär att du är välkommen tillbaka till oss efter avslutad utbildning helt kostnadsfritt för att praktisera mer och uppdatera dina kunskaper.

Hos oss i Jönköping, Nässjö & Skövde utbildar vi i truckutbildning A och B. I utbildningen i Jönköping och Nässjö ingår trucktyperna A1-A4 och B1-B4 medan i Skövde ingår A1-4, B1-6 och D1.

Pris:
Jönköping: 1999:- (ordinarie pris 2799:-)
Nässjö: 1999:- (ordinarie pris 2799:-) 
Skövde: 2499:- (ordinarie pris 2799:-)

Adress:
Jönköping: Industrigatan 7, 553 02 Jönköping.
Nässjö: Terminalgatan 6, 571 34 Nässjö.
Skövde: Kaplansgatan 34, 541 34 Skövde

Dag 1, genomförs den praktiska delen med truckkörning och övningar.
Dag 2, genomförs teoridelen av dig hemifrån digitalt.
Dag 3, vi skickar ditt truckkort till dig.

Plats

  • Jönköping
  • Nässjö
  • Skövde

Kommande starter

Jönköping

Start
Löpande starter

Nässjö

Start
Löpande starter

Skövde

Start
Löpande starter

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för Truckexperten

Om Truckexperten

Välkommen till oss på Truckexperten! Vi erbjuder truckutbildningar i Jönköping, Nässjö och Skövde för privatpersoner och företag. Ta truckkort hos oss med körgaranti till marknadens bästa priser! Hos oss tar du truckkort snabbt och smidigt! Alla våra instruktörer är certifierade och du får alltid ett registrerat och certifierat truckkort hos oss! Våra truckutbildningar riktar sig till er som använder truck i ert arbete. Våra kurser ger grundläggande kunskaper och färdigheter. I utbildningen ingår även moment som säkerhetsfrågor och tillsyn av trucken. Vi håller företagsanpassade truckutbildningar i våra lokaler eller hos er i hela Sverige. Kontakta oss så skräddarsyr vi utbildningen helt utifrån ert behov. Med vår webbaserade teori effektiviserar ni och förkortar utbildningstiden.

Truckexpertens truckutbildningar har som mål att utbilda er till truckförare som är goda ambassadörer för oss när ni kommer ut till er arbetsplats och arbetar. Kursen inriktar sig på att ni ska få goda säkerhetskunskaper och bli resurseffektiva truckförare. Alla våra truckutbildningar följer Truckläroplan (TLP) 10.

Vi håller till i toppmoderna och fräscha lokaler i Jönköping, Nässjö och Skövde med tillgång till många olika truckar. Hos oss slipper du vänta på din tur under utbildning och har alltid maximal körtid för att lära dig att köra truck. Helt i linje med vårt fokus att ni ska känna er trygga när ni börjar arbeta som truckförare.

Vi har körgaranti vilket innebär att du får komma tillbaka kostnadsfritt och praktisera ytterligare om du känner dig osäker. Det är viktigt för oss att du hanterar din truck på rätt sätt.

Läs mer om våra truckutbildningar eller boka en tid på hemsidan. Företagskunder är välkomna att kontakta oss så skräddarsyr vi utbildningen helt utifrån ert behov.

Utbildningstyper
Kompetensutveckling / Kurs
Utbildarens webbsajt
Läs mer och anmäl