Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Truckförarutbildning A+B

Fordonsakademin
Transport, Logistik & Fordon
Truckförarutbildning A+B beskrivande bild

Sammanfattning

Takt
Heltid
Längd
2 dagar
Pris
2 995 kr
Läs mer och anmäl

Kort om kursen

Är du yrkesverksam privatperson eller har du medarbetare som har behov av att gå utbildning för att ta truckkort A eller B? Hos Fordonsakademin får du en tidseffektiv och prisvärd truckförarutbildning. Vi på Fordonsakademin genomför både privat och företagsanpassad utbildning. Vår truckförarutbildning följer självklart Truckläroplanen TLP10 som arbetsmarknadens parter tagit fram. 

Efter avslutad Truckförarutbildning
Efter utbildningen finns det gott om chanser till jobb inom lager och logistik. En truckförare har ca 30.000:- i månadslön. Vi hjälper även till att hitta lediga jobb som ni kan söka till vilket uppskattas av våra utbildningsdeltagare. 

Kursavgift: 2995:- / deltagare inkl.moms

Plats

  • Huddinge

Kommande starter

Huddinge

Start
Löpande starter

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för Fordonsakademin

Om Fordonsakademin

Utbildning och Bemanning inom fordonsbranschen

Söker du efter en bra yrkesutbildning inom fordonsbranschen? Då har du kommit rätt. Vi erbjuder unika utbildningar efter branschens behov vilket gör att du blir anställningsbar efter godkänd utbildning. Vårt nära samarbete med näringslivet gör att du efter avslutad och godkänd utbildning har stor chans att bli anställd.

Utbildningstyper
Kompetensutveckling / Kurs, Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och anmäl