Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Truckutbildning A + B

Confirm Education
Transport, Logistik & Fordon
Truckutbildning A + B beskrivande bild

Sammanfattning

Takt
50%
Längd
1 dag
Pris (exkl. moms)
3 900 kr

Kort om kursen

För att minska riskerna för ohälsa och olycksfall på arbetsplatsen krävs enligt lag en truckförarutbildning. Efter avklarad utbildning kommer du att inneha ett förarbevis för Truckkort A + B.

Truckkort finns i olika klasser, men det vanligaste som efterfrågas är klasserna A + B. Med dessa meriter har du en ökad möjlighet att få ett nytt spännande jobb inom lager, terminal, industri eller butik!

Vad säger lagstiftningen om kraven för truckutbildning?
Från och med 1 juli 2007 skärps kraven på arbetsgivare att förarna har genomgått en truckförarutbildning. Arbetsmiljöverkets föreskrift AFS:2006:5  ”Användning av truckar”  fastställer att det är arbetsgivarens skyldighet att ha dokumenterade teoretiska och praktiska kunskaper över den anställdes kunskaper med avseende på säker användning.

Språk
Utbildningen ges på svenska, engelska med individanpassad nivå och vi har även tolk för arabiska kursdeltagare. Syriska och polska enligt offert.

Kursupplägg
Under utbildningen kommer du läsa teori och en praktisk del med slutprov. Efter avslutad godkänd utbildning erhålls ett utbildningsbevis (truckkort).

Välkommen att läsa mer på vår kurssida!

Plats

  • Helsingborg
  • Malmö
  • Lund

Kommande starter

Helsingborg

Start
Löpande starter

Malmö

Start
Löpande starter

Lund

Start
Löpande starter

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Intresseanmälan

Skicka en intresseanmälan till aktören för att få mer information om Truckutbildning A + B. Intresseanmälan är inte bindande utan endast ett snabbt sätt att komma i kontakt med aktören.

För att göra vår tjänst säker och trygg kan det här meddelandet komma att filtreras och granskas. Företaget som du nu kontaktar blir personuppgiftsansvarig för uppgifterna i meddelandet.

Logga för Confirm Education

Om Confirm Education

Confirm Education utbildar er inom säkerhet och arbetsmiljö. Inga kunder är för stora eller för små!

Våra utbildningar är av högsta kvalitet och följer alla gällande standarder. Vi arbetar med de största maskinuthyrarna i Europa vilket ställer höga krav på både kunskap, erfarenhet liksom kännedom om lagstiftningen. Genom att anpassa våra kurser efter kundens behov får du en kostnadseffektiv lösning där du kan lita på att vi levererar den utbildningen som du behöver. En annan styrka är att vi ofta kan hålla kurser med kort varsel när det finns behov, vårt kontaktnät sträcker sig från Kiruna i norr till sydligaste Skåne och hos oss hittar du alltid en lösning på dina utbildningsbehov.

Utbildningstyper
Kompetensutveckling / Kurs, Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och anmäl