Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Truckutbildning A1-A4, B1-B6 & D1-D2

TMU Truck & Maskinutbildning
Transport, Logistik & Fordon
Truckutbildning A1-A4, B1-B6 & D1-D2 beskrivande bild

Sammanfattning

Studietakt
Heltid
Studielängd
40 timmar
Pris (exkl. moms)
2 900 kr
CSN
Nej
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

Är ni intresserade av en tidseffektiv truckutbildning men inte vill betala för mycket? Då har ni hittat rätt! Vi på TMU genomför både privat och företagsanpassad truckutbildning i hela landet.

Med vår Truckutbildning får du som deltagare all kunskap du behöver för att bli en duktig, effektiv och produktiv truckförare. Utbildningen har stort fokus på säkerhet inom person-, gods- och truckskador.

Utbildningen går att göras helt företagsanpassad vilket innebär att vi kan komma till er och utbilda er personal oavsett dag, kväll eller natt. Vi kan utfärda både truckkort A1-A4, B1-B6 och D1-D2, vi anpassar helt enkelt utbildningens innehåll beroende på era behov.

Vi följer Truckläroplanen TLP10 som arbetsmarknadens parter gemensamt har tagit fram.

Efter utbildningen
Idag är det mycket meriterande vid jobbsök att inneha truckkort. Det är även vanligt att många ungdomar söker sig till de välbetalda lagerjobben i Norge. Där kan man få jobb på ett par dagar om man innehar truckkort! 

Pris
2900 kr exkl. moms per deltagare. Är ni flera på ett företag som vill gå utbildningen samtidigt så kan ni få ett rabatterat pris. 

Besök vår hemsida och kontakta oss så kommer vi överens om ett studieupplägg som passar er!

Plats

  • Flexibel ort

Kommande utbildningsstarter

Flexibel ort

Utbildningsstart
Löpande starter

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för TMU Truck & Maskinutbildning

Om TMU Truck & Maskinutbildning

TMU Truck & Maskinutbildning strävar och arbetar för att möta transportbranschens behov av välutbildade truck- och maskinförare. 

Vi skräddarsyr utbildningen efter ditt företags behov – det vill säga, vi anpassar oss efter vilken typ av utrustning som används och vilka arbetsuppgifter som utförs med dessa.

Vi har över 30 års erfarenhet av materialhantering!
Med våra utbildningar vill vi dela med oss av vår mångåriga erfarenhet av truck och maskinyrket där vi sätter säkerheten främst. Vi är självklart utbildade och certifierade i alla utbildningsområden som vi erbjuder. Vi följer även utbildningsplaner framtagna av TYA och MA-SYSTEM.

Utbildningstyper
Kompetensutveckling / Kurs
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök