Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Yrkestrafiktillstånd buss, taxi och gods

Aleso Utbildning AB
Transport, Logistik & Fordon
Yrkestrafiktillstånd buss, taxi och gods beskrivande bild

Sammanfattning

Takt
Heltid
Längd
4 dagar
Pris (exkl. moms)
9 900 kr
Läs mer och anmäl

Kort om kursen

Utbildning för blivande trafikansvariga och egenföretagare inom transportnäringen. Trafiktillstånd buss, taxi och gods. Utbildningen kallas bland annat Eget på väg och Bliv av andra utbildningsföretag.

Utbildningsmaterialet är på 540 sidor, till detta har vi på hemsidan under Lagar och annat många olika lagtexter och även viktiga broschyrer. Det finns 980 frågor och övningar med facit och också prov som finns på nätet, förmodligen det mest omfattande materialet i Sverige.

Trafiktillstånd med kontinuerligt stöd
Du har också oss på Aleso att ringa, maila och sms:a, inte bara på kontorstid utan oftast på kvällar och helger också. Vi följer dig på väg till målet och ser till att du klarar proven. En trygghet som är värt mycket. Starta eget på väg!

Vi erbjuder lärarledd undervisning för yrkestrafiktillstånd för buss, taxi och gods i Göteborg, Bromma, Södertälje, Linköping och Helsingborg. Bliv bäst på väg!

Utbildningen kostar 9 900 kr + moms (2475 kr). I priset ingår två fika och lunch alla utbildningsdagar.

Företagsanpassad utbildning
Ibland passar det bättre att Aleso kommer till er och utbildar. Boka en företagsanpassad utbildning vart och när ni vill. Vi har hela Sverige som upptagningsområde och utbildar på era villkor.

Plats

  • Helsingborg
  • Stockholm
  • Göteborg

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för Aleso Utbildning AB

Om Aleso Utbildning AB

För att få Yrkestrafiktillstång för Gods, Buss och Taxi måste man göra prov på Trafikverket och först då vara Trafikansvarig. Vi har utbildningar, i Stockholm, Göteborg, Linköping och Helsingborg, för att klara de proven.

Klicka in på www.aleso.se för att få mer information.

Utbildningstyper
Kompetensutveckling / Kurs, Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och anmäl