Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Kompetensutveckling inom Transport, Logistik & Fordon under en till sex månader

4 utbildningar hittades
Välj filter

Kompetensutveckling inom Transport, Logistik & Fordon under en till sex månader

4 utbildningar hittades

Körkort för tung lastbil med tungt släp - CE-körkort

 • Örebro
 • 6 månader
 • 50%
 • 16 000 kr (exkl. moms)
Maestra utbildningar logotyp

Med ett körkort med behörigheten CE får du köra lastbilar och personbilar utan viktgräns. Du får också koppla till en eller flera släpvagnar utan viktgräns. För att få ett CE-körkort krävs det att: Du har ett svenskt körkort med C-behörighet. Du har ett körkortstillstånd. Du är permanent bosatt i Sverige eller har studerat här i minst sex månader. Du har fyllt 21 år (eller 18 år om du utbildat dig för att köra dig för att köra godstransporter). Du har gjort ett godkänt körkortsprov (kunskapsprov och körprov). Du har inget körkort från något annat EES-land. Om du har ett sådant körkort går det att byta ut mot ett svenskt. Vad ingår i paketpriset för kursen CE-körkort alt. 1, 6x2 timmar praktiska lektioner alt. 2, 5x2 timmar praktiska lektioner samt 4x1 timmar med backträning 3 tillfällen vid backningssimmulator Teoricoaching via telefon alt. skype. Vi diskuterar hur du lägger upp din egen teoriläsning. Fordon vid uppkörning

Löpande starter

Maestra utbildningar
Maestra utbildningar logotyp

Körkort för tung lastbil - C-körkort

 • Örebro
 • 6 månader
 • 50%
 • 12 400 kr (exkl. moms)
Maestra utbildningar logotyp

Med behörigheten C får du köra lastbilar och personbilar utan någon viktgräns. Du får också dra en lätt släpvagn med totalvikt på högst 750 kg. För att få ett C-körkort krävs det att: Du har ett svenskt körkort med B-behörighet. Du har ett körkortstillstånd. Du är permanent bosatt i Sverige eller har studerat här i minst sex månader. Du har fyllt 21 år (eller 18 år om du utbildat dig för att köra godstransporter*). Du har gjort ett godkänt körkortsprov (kunskapsprov och körprov). Du har inget körkort från något annat EES-land. Om du har ett sådant körkort går det att byta ut mot ett svenskt. Vad ingår i paketpriset för kursen C-körkort: 5x2 timmar praktiska lektioner Teoricoaching via telefon alt. skype. Vi diskuterar hur du lägger upp din egen teoriläsning. Fordon vid uppkörning Vi lägger upp en individuell utbildningsplan för dig. Tänk på att skaffa ett körkortstillstånd innan vi påbörjar planeringen.

Löpande starter

Maestra utbildningar
Maestra utbildningar logotyp

Kustskepparintyg - Distanskurs

 • Distans
 • 5 veckor
 • 50%
 • 2 795 kr
Medborgarskolan Stockholmsregionen logotyp

En kurs i kustskepparintyg är en fortsättningskurs för dig som har förarintyg. Kustskepparintygskursen ger dig all den kunskap du behöver för att göra en längre färd. Kunskaper från kursen i kustskepparintyg På kursen i kustskepparintyg får du bland annat lära dig om navigering utomskärs och till havs, mörkernavigering och säkerhet ombord. Fördjupning i faktorer som deviation, missvisning, strömmar och avdrift. Kursledare Det är något speciellt med våra kursledare...! Våra kursledare har alla en gedigen erfarenhet av båtliv och sjöfart. Medborgarskolan erbjuder varje termin många givande utbildningar som underlättar ledarens pedagogiska arbete och stimulerar till personlig utveckling.

Löpande starter

Medborgarskolan Stockholmsregionen
Medborgarskolan Stockholmsregionen logotyp

Yrkesförarkompetens (YKB) - Grundutbildning

 • Örebro
 • 8-10 veckor
 • 40%
 • 23 200 kr (exkl. moms)
Maestra utbildningar logotyp

För att få utföra godstransporter med tung lastbil eller buss krävs att föraren har ett yrkeskompetenbevis utöver körkort för fordonsslaget. Yrkeskompetensbevis får man när man har genomgått en grundutbildning. Utbildningen ska avslutas med ett godkänt skriftligt prov. Grundutbildningen på 140 timmar och omfattar minst 10 timmars körträning. Grundutbildningen för YKB är för dig som: Tagit C-kort efter 10 september 2009. Har fyllt 21 år. Ska ta körkort för behörighet C och har ett körkortstillstånd vid kursstart. OBS! Vid körkortsutbildning ska körkortslektioner bokas in (5 tillfällen) avancerad körträning för yrkeskompetens bokas in efter uppkörning (3 tillfällen) Vi kör 4-5 kurser om året. Varje kurs löper över 8-10 veckor. Studietakt cirka 40%

Löpande starter

Maestra utbildningar
Maestra utbildningar logotyp