Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Blocket Utbildning är en del av

Accodeing to you

Kompetensutveckling / Kurs

Accodeing to you beskrivande bild

Om utbildaren

På Accodeing brinner vi för lärande och hjälper varandra att bli bättre varje dag genom att dela med oss av våra erfarenheter och resurser, handleda varandra i nya tekniker samt avsätta tid för lärande. Denna passion för lärande övergår också i en glädje att lära ut till andra. Det är kanske därför några av oss har föreläst och hållit i utbildningar på företag så mycket under årens lopp.

Våra insatser har alltid varit uppskattade och värdefulla för våra kunder, det är viktigt för oss. Låter det intressant även för er? Klicka er vidare till vår hemsida nedan för att läsa mer om vad vi erbjuder. Men det går också bra att höra av er direkt om ni vill prata om hur vi kan hjälpa er att komma igång med React, Docker, Kubernetes, Cucumber, TDD eller något annat som vi är bra på!

Här är på Blocket Utbildning ser ni ett litet utbud av kurser som vi erbjuder. En av de viktigaste delarna av våra utbildningar är att vi anpassar dem till varje team och situation, så se kurserna som exempel eller utgångspunkter, och hör gärna av er om vi vill ha en annan inriktning.

Ämnen hos Accodeing to you

  • Data & IT
Logga för Accodeing to you

Utbildarens webbsajt

accodeing.com

1 utbildningar hittades hos Accodeing to you

Modern webbutveckling med React

  • Kompetensutveckling / Kurs
  • Flexibel ort
  • Egen takt
  • 50%
Accodeing to you logotyp

React, Redux, ES6, Cucumber, styled components, BDD, unit tests, TDD, Puppeteer, Selenium... Kanske är detta er första webbapp och ni behöver en grundplåt med extra allt? Eller har ni jobbat i Angular innan men sneglar på React? Kanske har ni kört React i ett par år men behöver komma ifatt de senaste nya funktionerna i ramverket och EcmaScript? Eller är det bara testningen ni är svaga på? Vi har hållit kursen på alla dessa nivåer och hjälpt team med olika bakgrund och storlek komma igång snabbt med de nya teknikerna. Kursinnehåll Modern webbutveckling omfattar ett helt ekosystem av språk, ramverk, webbläsare och verktyg. I den här kursen går vi igenom hur en utvecklingsstack för modern webbutveckling kan se ut. Vi fokuserar på era behov i de konkreta projekt ni jobbar med just nu eller skall starta och anpassar innehållet efter er. Kursen är alltid fokuserad kring en viss uppsättning tekniker och teknologier, men kan anpassas till allt från fullkomliga nybörjare till team som har många projekt bakom sig och bara vill ha en introduktion till det senaste nyheterna. Vi pratar gärna om exempelvis: ESNext, React, Redux, Webpack, Jest, Docker, Kubernetes, Teststrategi mm. Kontakta oss för att sätta ihop en kurs som passar just er! Målgrupp Eftersom våra kurser anpassas efter era behov så är målgruppen bred. Det kan vara så att ni är helt nybörjare på React, kanske har ni inte ens valt vilket frontend-ramverk ni vill använda er av. Eller så vill ni fördjupa era kunskaper och lära er mer. Kanske vill ni också börja testa er applikation? Hör gärna av er till oss med era frågor. Tid och plats Vi utgår ifrån Karlskrona och Uppsala, men reser gärna ut till er för att hålla en kurs på ett par dagar till en vecka. Digitala möten går också bra, speciellt i dessa tider. Vi jobbar vanligtvis på distans, så vi har god vana och bra hjälpmedel för det.

Löpande starter

Accodeing to you
Accodeing to you logotyp