Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Blocket Utbildning är en del av

Bomhus Trafikskola

Yrkesutbildning

Bomhus Trafikskola beskrivande bild

Om utbildaren

Bomhus Trafikskola är en komplett trafikskola med eget boende och vi är specialiserade på intensivutbildning av körkort. Vi anpassar utbildningen efter varje elev för att uppnå bästa resultat och målsättningen är att du ska vara färdig på 2 veckor.

Bomhus Trafikskola erbjuder ett bekvämt och ekonomiskt sätt för dig att ta ditt körkort på, i den takt som passar dig. Vi har ett stort utbud av kurser med fokus specifikt på intensivkurser. Vi ger dig en heltäckande körkortsutbildning med strukturerad teori och praktiska övningar.

Ämnen hos Bomhus Trafikskola

 • Transport & Logistik
Logga för Bomhus Trafikskola

Utbildarens webbsajt

bomhustrafikskola.se

4 utbildningar hittades hos Bomhus Trafikskola

YKB Fortbildning del 1- 5

 • Yrkesutbildning
 • Gävle
 • 1 vecka
 • Heltid
Bomhus Trafikskola logotyp

Yrkeskompetensbevis Gods/persontransporter (35-timmars) delkurs 1-5 Kraven på yrkeskompetensbevis tillämpas sedan den 10 september 2008 för persontransporter med buss och sedan den 10 september 2009 för godstransporter med tung lastbil. Lagen bygger på ett direktiv som är antaget av EU och den gäller förare som utför gods- eller persontransporter med fordon som kräver körkortsbehörigheterna C1, C1E, C, CE, D1, D1E, D eller DE. Krav på yrkesförarkompetens gäller i alla länder inom EU samt i Norge, Island och Liechtenstein, det vill säga alla EES-stater. Om man innehar körkort för både C/CE och D/DE så räcker det att gå grundkurs för en av behörigheterna. Lagen innehåller bland annat krav på grundutbildning, som efter godkänt prov leder till ett yrkeskompetensbevis. Yrkeskompetensbeviset gäller i fem år. Därefter krävs att föraren går en återkommande fortbildning vart femte år för att förnya beviset. Kursen innefattar nedanstående områden: Optimering/Rationell körning Godstransporter Lagar & Regler Ergonomi & Hälsa Trafiksäkerhet & Kundfokus Ordinarie pris: 1875:- inkl. moms/delkurs. Utbildningsorter: Gävle, Arvika och Köping. Kurser på annan ort eller företagsförlagd kan genomföras men minsta antalet deltagare 10 st, kontakta oss då per telefon. Anmälan till kurs görs via vår hemsida/kalendern.

Löpande starter

Bomhus Trafikskola
Bomhus Trafikskola logotyp

Taxi-legitimation

 • Yrkesutbildning
 • Gävle
 • 3 dagar
 • Heltid
Bomhus Trafikskola logotyp

3 DAGARS INTENSIVKURS TAXI Kursen kommer att ge deltagaren goda förutsättningar att klara trafikverkets teoretiska och praktiska prov för Taxiförarlegitimation (TFL). Kursen kommer att läggas upp gruppvis men med individuella scheman för varje deltagare. Deltagarna kommer att ha lärarledda teorilektioner i ämnena: Kartläsning Taxi branschens uppbyggnad och regler Trafiklagstiftning Kundbemötande och särskilda behov och funktionsnedsättningar. Hot om våld och konflikthantering. Varumärket, betydelsen av detta. Fordonsunderhåll, miljö och ekonomi. Körning under särskilda förhållanden. Utöver detta så kommer det att läggas in körlektioner med en tonvikt på miljömässig körning samt en bättre förståelse för trafiksäkerhet. Möjlighet till boende med gemensamt kök finns under hela tiden. Pris: 7600:- inkl. moms. Anmälan till kurs görs via vår hemsida/kalendern.

Löpande starter

Bomhus Trafikskola
Bomhus Trafikskola logotyp

Körkort Buss + YKB

 • Yrkesutbildning
 • Gävle
 • 5 veckor
 • Heltid
Bomhus Trafikskola logotyp

Bli redo för yrkeslivet på 5 veckor! Denna kurs är för dig som vill börja jobba som D-kortschaufför. Kursen är en riktigt intensiv kurs på 5 veckor då vi varvar busskörning med YKB för att du ska hinna med att få de grundläggande kompetenser som krävs av ett åkeri idag. Det vill säga D körkort och YKB. I kursavgiften ingår 5 körlektioner för D samt all YKB körning. Vi står givetvis för allt teorimaterial. För att detta ska vara praktiskt möjligt så krävs det att du som kommer har: Körkortstillstånd (klass 3) i ordning och giltigt under hela kursperioden. Giltigt svenskt körkort för behörighet B Du ska ha fyllt 23 år Ha möjlighet att närvara hela perioden, detta för att vi ska hinna med alla obligatoriska timmar på YKB. Ingår inte: OBS! Körprov (800 kr) och Kunskapsprov (325 kr) ingår ej. Detta faktureras av Trafikverket. OBS! Boende i delat rum (Tillval – 3500 kr) Utredning och ansökan om förlängd provtid (600 kr) måste göras före kursstart Ordinarie Pris: 55.000:- inkl. moms. Anmälan till kurs görs via vår hemsida/kalendern.

Löpande starter

Bomhus Trafikskola
Bomhus Trafikskola logotyp

Körkort för Lastbil + YKB

 • Yrkesutbildning
 • Gävle
 • 5 veckor
 • Heltid
Bomhus Trafikskola logotyp

Bli redo för yrkeslivet på 5 veckor! Denna kurs är för dig som vill börja jobba som C-kortschaufför. Kursen är en riktigt intensiv kurs på 5 veckor då vi varvar lastbilskörning med YKB för att du ska hinna med att få de grundläggande kompetenser som krävs av ett åkeri idag. Det vill säga C körkort och YKB. I kursavgiften ingår 5 körlektioner för C samt all YKB körning. Vi står givetvis för allt teorimaterial. För att detta ska vara praktiskt möjligt så krävs det att du som kommer har: Körkortstillstånd (klass 2 eller 3) i ordning och giltigt under hela kursperioden. Giltigt svenskt körkort för behörighet B Du ska ha fyllt 21 år Ha möjlighet att närvara hela perioden, detta för att vi ska hinna med alla obligatoriska timmar på YKB. Ingår inte: OBS! Körprov (800 kr) och Kunskapsprov (325 kr) ingår ej. Detta faktureras av Trafikverket. OBS! Boende i delat rum (Tillval – 3500 kr) Utredning och ansökan om förlängd provtid (600 kr) måste göras före kursstart Ordinarie Pris: 52.000:- inkl. moms. Anmälan till kurs görs via vår hemsida/kalendern Kursen går att komplettera med ex, E-behörighet, fordonsmonterad kran, APV, Truck, ADR , se hemsidan för mer info om kompletterande utbildningar.

Löpande starter

Bomhus Trafikskola
Bomhus Trafikskola logotyp