Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Blocket Utbildning är en del av

Chas Academy

Yrkeshögskola (YH)

Chas Academy beskrivande bild

Ämnen hos Chas Academy

  • Data & IT

2 utbildningar hittades hos Chas Academy

Fullstack Webbutvecklare - eftertraktad roll på marknaden

  • Yrkeshögskola (YH)
  • Stockholm
  • 2 år
  • Heltid
Chas Academy logotyp

Vad är en Fullstackutvecklare? Fullstack är en av marknadens mest eftertraktade roller just nu. En flexibel roll med starkt fokus på lösningen. Att vara fullstack betyder att du kan koda överallt och tillsammans med specialister inom alla utvecklingsområden. Du känner dig hemma i databaser, servermiljö, frontend och backend. Du har också kompetenser som gör dig lämpad att leda utvecklingen i teamet som; användbarhet, arkitektur och projektplanering. Under utbildningen finns det också möjlighet att nischa sig så du kommer ut med ett starkare fokus på antingen backend eller frontend. 7 av 10 får jobb inom 6 månader YH-utbildning ska leda till jobb. Det gör det också! (källa MYH.se) Med Chas Visual Management i ryggen har vi med oss 10 år av branscherfarenhet. Det hjälper när vi hjälper dig ta ditt första steg i en ny karriär. Löneutveckling Ingångslöner för interaktionsdesigner och utvecklare: Ingångslön 27 - 30 000. Efter 3 år 35 - 40 000. Efter 5 år 45 - 50 000. Det ser bra ut med andra ord! Var ser du dig efter utbildningen? Vi ser dig som en uppskattad medarbetare på just den arbetsplats där du vill vara, vare sig det är ett stort bolag, produktbolag, start-up eller något annat. Spotify, Blizzard, Activision, Scania, H&M och Polisen är några exempel på organisationer som vi samarbetar med.

Chas Academy
Chas Academy logotyp

Interaktionsdesign & Kravhanterare - börja resan till designer

  • Yrkeshögskola (YH)
  • Stockholm
  • 2 år
  • Heltid
Chas Academy logotyp

Börja din resa som designer med vår YH-utbildning. Våra lektioner streamas och spelas in - perfekt för dig som hellre pluggar på distans! Om utbildningen Interaktionsdesign och Kravhanterare Som interaktionsdesigner arbetar du med att lösa problem med människor i fokus. I den här utbildningen ligger fokus på digitala kanaler och uttrycksformer, snarare än fysiska produkter. Det kan handla om att bearbeta och göra om en befintlig webbplats, app eller digital tjänst. Vi arbetar utifrån Design Thinking-processen som är beprövad både i branschen och i akademin. Efter bara några månader kan du självständigt rita och sätta ihop avancerade interaktiva prototyper och webbplatser. Utöver detta får du också en förståelse för hur design implementeras i kod, och hur information struktureras i databaser m.m. Du lär dig grunderna i HTML, CSS och JavaScript. Det som är unikt för utbildningen är att du inte bara lär dig att arbeta och tänka som en designer, utan också lär dig hur kravställningen görs för att säkerställa bästa möjliga slutresultat till lägsta möjliga kostnad. Kravprocessen har många likheter med designprocessen, men också en del skillnader. Du får lära dig att formulera behov i text samt med olika typer av diagram. De två kravhanteringskurserna på utbildningen är förberedande för att certifiera sig med IREB. På skolan arbetar vi projektbaserat (PBL) med riktiga problem och case, vilket enligt forskning gynnar motivationen, och också förbereder dig för yrkeslivet på bästa sätt. Yrkesroller efter utbildningen Interaktionsdesign och kravhanterare Interaktionsdesigner Kravhanterare Interaktionsdesign och prototypare 7 av 10 får jobb inom 6 månader YH-utbildning ska leda till jobb. Det gör det också! (källa MYH.se) Med Chas Visual Management i ryggen har vi med oss 10 år av branscherfarenhet. Det hjälper när vi hjälper dig ta ditt första steg i en ny karriär.

Chas Academy
Chas Academy logotyp