Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Blocket Utbildning är en del av

Gothia Akademi

Yrkesutbildning

Gothia Akademi beskrivande bild

Om utbildaren

Gothia Akademi har utbildat chefer och ledare sedan millenniet var en liten parvel. Vi är mycket stolta över att entreprenörer, direktörer, militära befälhavare, mellanchefer, blivande chefer, informella ledare och många andra som är intresserade av ledarskap är beredda att resa långväga för att gå GA:s ledarskapsutbildning i Göteborg.

Oavsett vilken erfarenhet du har av olika utbildningar så vill vi att du ska kunna komma till Gothia Akademi och uppleva att det vi levererar är riktigt, riktigt bra. Sedan starten 2002 har deltagarbetygen stadigt höjts och snittet ligger mellan 4,7 och 5,0 på en femgradig skala – vilket vi naturligtvis är stolta över. Samtidigt utvärderar och justerar vi ständigt våra utbildningar för att bli ännu bättre.

Ämnen hos Gothia Akademi

 • Beteende- & Socialvetenskap
Logga för Gothia Akademi

Utbildarens webbsajt

www.ga.se

5 utbildningar hittades hos Gothia Akademi

Ledarskapsutbildning - Katalyserande Ledarskap®

 • Yrkesutbildning
 • Göteborg
 • 2 månader
 • 50%
Gothia Akademi logotyp

Ledarskapsutbildning - Gothia Akademi erbjuder en hyllad ledarskapsutbildning med utbildare och kurskamrater som du kommer att stortrivas med. Vi har utbildat ledare sedan början av millenniet. Här på utbildning.se hittar du över 200 referenser från tidigare kursdeltagare. Snittbetyget på denna ledarskapsutbildning är en bra bit över 4,8 på en 5-gradig skala. Din ledarskapsutbildning på Gothia Akademi är inriktad på coachande ledarskap, vi kallat det "Katalyserande Ledarskap" och "Katalyserande Coachning". Utbildningen är ackrediterad av Sveriges, Europas och världens största branschförbund för professionella coacher och coachutbildare - International Coach Federation (ICF). "Katalyserande Coachning" är inte bara en förstklassig ledarskapsutbildning med inriktning på coachande ledarskap, den ger dig också tillgång till Gothia Akademis steg 2 och steg 3 (Diplomerad förändringsledare). Tillsammans blir dessa steg en av världens mest gedigna utbildningar inom området och den enda ICF-ackrediterade utbildning i Sverige som självständigt uppfyller utbildningskravet för certifiering som coach på den allra högsta nivån (ICF Master Certified Coach - MCC). Investering: 35 000 kr (ex moms).

Gothia Akademi
Gothia Akademi logotyp

Katalyserande Coachning® (steg 1)

 • Yrkesutbildning
 • Göteborg
 • Heltid
Gothia Akademi logotyp

Gothia Akademis coachutbildning har ett snittbetyg över 4,9 (av 5) och det finns 100-tals namngivna referenser från chefer, ledare, professionella coacher, HR-personal och många andra yrkesgrupper. Varför är så många beredda att resa så långt för att gå sin utbildning just på Gothia Akademi? Förklaringarna är flera. Gothia Akademis utbildningar i coaching och coachande ledarskap får ovanligt höga betyg från deltagarna (snittet ligger över 4,9 från de senaste 200 deltagarna). Utbildningen är ackrediterad av Sveriges, Europas och världens största branschförening för coachutbildare och professionella coacher - International Coach Federation (ICF). T.o.m. mars 2019 var en av Gothia Akademis utbildare ordförande i ICF:s globala styrelse och den yttersta representanten för över 30.000 professionella coacher. Gothia Akademis Director of Training sitter dessutom i den lilla internationella grupp som bedömer alla ansökningar om coachcertifiering på den allra högsta nivån (ICF Master Certified Coach). Gothia Akademi har den enda Svenska utbildning i coaching som självständigt uppfyller utbildningskravet för certifiering på den högsta nivån (ICF Master Certified Coach (MCC)).

Gothia Akademi
Gothia Akademi logotyp

Katalyserande Coachning® (steg 1) - ICF-ackrediterad utbildning

 • Yrkesutbildning
 • Göteborg
 • 50%
Gothia Akademi logotyp

Oavsett om du ser utbildningen som ett karriärskifte eller som ett sätt att utvecklas i ditt nuvarande arbete så kommer du under utbildningen få lära dig det du behöver för att bli en riktigt bra coach! Du får lära dig använda coachens kärnkompetenser skickligt: Etik och professionalism Coachningsöverenskommelsen Förtroende och tillit Närvaro och flexibilitet Aktivt lyssnande Kraftfulla frågor Direkt kommunikation Skapa medvetenhet Utforma åtgärder Målsättning och planering Ansvarstagande och uppföljning Du får också lära dig att påverka känslor, åsikter, föreställningar och beteenden, något du kommer ha mycket nytta av även utanför coachrollen. I den grundläggande coachutbildningen ingår också att du får öka din självkännedom och arbeta med din egen personliga och professionella utveckling. Möjligheter efter utbildningen Gothia Akademins utbildning ger dig kunskaper att coacha säljare, arbetslösa, sjuka, kollegor, kunder, anställda, par, grupper, barn, chefer, vänner, idrottare eller helt enkelt dig själv. Efter utbildningen kan du arbeta med executive coaching, lifecoaching, teamcoaching, relationscoaching, coachande ledarskap, wellness coaching och personlig coaching. Siktar du på en framtid som professionell coach finns det mängder av tillfällen för dig att hitta din nisch och lägga upp en strategi för att nå ditt mål. Investering: 35 000 kr (ex moms). Det tillkommer inga kostnader för diplomeringen. Om du vill ansöka om ICF-certifiering, gör du det hos ICF och den kostnaden tillkommer alltid oavsett vilken coachutbildning du väljer.

Gothia Akademi
Gothia Akademi logotyp

Katalyserande Coachning® - bli ICF-certifierad coach

 • Yrkesutbildning
 • Göteborg
 • 50%
Gothia Akademi logotyp

Gothia Akademis coachutbildning gör det möjligt för dig att bli diplomerad coach. Den som vill certifiera sig och bli certifierad coach gör det genom International Coach Federation (ICF) som är Sveriges, Europas och världens största branschförening för coachutbildnare och professionella coacher. Gothia Akademis coachutbildning är ackrediterad av ICF och är i sin helhet den enda utbildning i Sverige som självständigt uppfyller utbildningskravet för att bli certifierad coach på ICF:s högsta nivå (Master Certified Coach (MCC)). Målgrupp Två tredjedelar av de som går utbildningen till certifierad & diplomerad coach hos Gothia Akademi är coacher eller arbetar i ledande befattningar. Utöver det så kommer du förmodligen bland dina kurskamrater hitta vårdpersonal, säljare, kommunikatörer, konsulter, ingenjörer, ekonomer etcetera. Åldrarna varierar mellan 20 och 70 år. Två tredjedelar är mellan 30 och 55 år. Investering: 35 000 kr (ex moms).

Gothia Akademi
Gothia Akademi logotyp

GA:s Premiumpaket (Katalyserande Coachning® steg 1 & 2)

 • Yrkesutbildning
 • Göteborg
 • 1 år
 • Heltid
Gothia Akademi logotyp

Coachutbildningen Gothia Akademis Premium-paket (steg 1 & 2) lär dig allt du behöver för att bli en förstklassig coach – oavsett om du ser utbildningen som ett karriärskifte eller som ett sätt att utvecklas i ditt nuvarande yrkesliv. Du får lära dig använda coachens kärnkompetenser skickligt. Etik och professionalism Coachningsöverenskommelsen Förtroende och tillit Närvaro och flexibilitet Aktivt lyssnande Kraftfulla frågor Direkt kommunikation Skapa medvetenhet Utforma åtgärder Målsättning och planering Ansvarstagande och uppföljning Du lär dig påverka känslor, åsikter, föreställningar och beteenden, något du kommer ha nytta av även utanför coachrollen. Under utbildningen kommer du också få öka din självkännedom samt få arbeta med din egen personliga och professionella utveckling. Efter utbildningen kan du coacha säljare, arbetslösa, sjuka, kollegor, kunder, anställda, par, grupper, barn, chefer, vänner, idrottare eller dig själv. Du kan också använda utbildningen till att arbeta med executive coaching, lifecoaching, teamcoaching, relationscoaching, coachande ledarskap, wellness coaching och personlig utveckling. Siktar du på en framtid som professionell coach finns det många tillfällen att hitta din nisch och lägga upp en strategi för att nå dina mål. Investering: 62 000 kr (ex moms). ICF-certifiering ansöker man alltid om hos ICF. Den kostnaden tillkommer oavsett vilken coachutbildning man väljer.

Gothia Akademi
Gothia Akademi logotyp