Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Blocket Utbildning är en del av

Helsinglight

Yrkesutbildning

Helsinglight beskrivande bild

Om utbildaren

House of Helsinglight är en kreativ oas och en konstnärlig destination i Vattlång, Norra Hälsingland ca 2,5h från Stockholm. Vi är ett kreativt näste som utbildningar inom FX makeup, specialeffekter, mask, rekvisita och kostym mm. 

Vill du boka en plats eller har du frågor eller funderingar kring vår kurs, hur man reser till oss eller boende under kursen skicka då ett mail till petra@helsinglight.com så hjälper vi dig mer än gärna med detta!

Ämnen hos Helsinglight

  • Kultur & Design
  • Skönhet
  • Media & Kommunikation

1 utbildningar hittades hos Helsinglight

Unik FX Makeup-och maskutbildning i sann Face Off-anda

  • Yrkesutbildning
  • Nordanstig
  • 2 veckor
  • Heltid
Helsinglight logotyp

Denna 10-dagars utbildning i skapande av masker och FX karaktärer i silikon på Helsinglight FX Academy i norra Hälsingland är ett tillfälle du inte vill missa! Oavsett om du redan arbetar inom branschen som maskör och vill lära dig mer, eller om du precis har börjat inom området och vill fördjupa dig mer inom FX-makeup och masktillverkning är du välkommen. Utbildningen lämpar sig för både nybörjare och mer avancerade. Denna utbildning ger dig en bred yrkeskompetens för framtida jobb inom området FX makeup och specialeffekter. Du kommer lära dig från början till slut hur man skapar fantasifulla helmasker i silikon. Allt från design och skulptering av din karaktär i lera, skapa gjutform i gips, gjuta masken i silikon samt måla och sminka in den redo för en fotografering! Vad ingår i priset? Alla våra utbildningar hålls av professionella och yrkesarbetande lärare med stor kompetens och kunskap inom området för att ge dig bästa möjliga kunskap och erfarenhet. Allt material som behövs under kurserna för den produkt du ska skapa ingår samt de verktyg du behöver använda under kursens gång, (extra rekvisita/attribut ingår ej) samt en professionell fotografering av din karaktär. Boende för alla deltagare ingår i gemensam sovsal under utbildningen. Det finns även möjlighet till att beställa och köpa material samt verktyg genom oss om du vill fortsätta arbete med FX masker på egen hand hemma.

Löpande starter

Helsinglight
Helsinglight logotyp