Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Blocket Utbildning är en del av

Högskoleprovskurser

Universitet / Högskola

Högskoleprovskurser beskrivande bild

Om utbildaren

Högskoleprovskurser är Sveriges största anordnare av undervisning inför Högskoleprovet. Hos oss får du strategier, metoder och tips som snabbt förbättrar din provteknik. Vi har sedan starten 2009 hjälpt tusentals att nå utbildningen de drömt om. 

Vi erbjuder både intensivkurser, helgkurser och provsimulering. Dessutom har vi privat undervisning för dig som vill ha individuell hjälp och den ges både i våra kurslokaler eller online för att det ska finnas ett alternativ som passar alla.

Våra erfarna coacher och kursledare är handplockade bland dem som redan uppnått resultatet 2.0 på högskoleprovet och dessutom besitter den pedagogiska förmågan att på bästa sätt förmedla sina kunskaper.

Ämnen hos Högskoleprovskurser

  • Utbildning

2 utbildningar hittades hos Högskoleprovskurser

Helgkurser 2 dagar - Klassisk

  • Universitet / Högskola
  • Stockholm
  • 2 dagar
  • 50%
Högskoleprovskurser logotyp

Två heldagar med undervisning i små nivåindelade grupper om max 13 deltagare. Kursen passar dig som vill ha en komplett genomgång av provets alla åtta delar tillsammans med strategier, metoder och de bästa tipsen. Under kursen varvar vi genomgångar med gruppövningar i små nivåanpassade grupper. I kursen ingår vår övningsbok med teorisammanfattningar och över 700 egenutvecklade uppgifter samt vårt HP-kit med block, penna, sudd, linjal och markeringspenna. Komplettera med Kombinera med vår helgkurs med Mattefokus för att få en komplett genomgång av den matematik du behöver kunna på högskoleprovet. Eller kombinera med en provsimulering där du får göra ett specialkonstruerat högskoleprov med individuell återkoppling. Eller varför inte först mjukstarta med en endagars intensivkurs för att bli introducerad till högskoleprovet och hur du snabbt kan förbättra din provteknik.

Löpande starter

Högskoleprovskurser
Högskoleprovskurser logotyp

Provsimulering

  • Universitet / Högskola
  • Stockholm
  • 1 dag
  • 50%
Högskoleprovskurser logotyp

Simulera provdagen med ett av våra två kompletta och specialkonstruerade högskoleprov. Redan dagen efter får du individuell feedback skickad till dig med personliga tips som kan hjälpa dig framåt utifrån just dina förutsättningar och behov. I provsimuleringen ingår vårt HP-kit med penna, sudd, linjal och markeringspenna. Komplettera med Kombinera med våra helgkurser där du får en komplett genomgång av provets alla åtta delar, i små nivåindelade grupper. Eller kombinera provsimuleringen med en intensivkurs där du under en heldag får genomgångar och strategier som snabbt förbättrar din provteknik.

Löpande starter

Högskoleprovskurser
Högskoleprovskurser logotyp