Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Kalisode Network

Kompetensutveckling / Kurs

Kalisode Network beskrivande bild

Om utbildaren

Kalisode Network har funnits sedan 2016. Vi är en BIM-tjänsteleverantör till både arkitekt-, ingenjörs och byggföretag som är i behov av extern hjälp för att öka sin produktivitet när det kommer till aspekter i jobbet som har med BIM att göra. Dessutom har vi kunskap inom ljusdesign. 

För att dela med oss av vår kunskap erbjuder vi kursen Revit 2020 Programkurs med Michele Bruno som kursledare. Michele Bruno är en BIM-koordinator, certifierad av Autodesk. Han har en relevant och pågående praxis inom ljusdesign. Han är utbildad i Italien och har slutfört SAS2-ackrediteringsnivån för det svenska språket.

I Sverige har Michele undervisat i BIM inom Yrkeshögskolan för specialister inom betong och KL-trä. För närvarande är Michele BiM-koordinator för AGN Haga-koncernen, AGN är det företag som bygger Haga tågstation i Göteborg inom det utmanande och nationellt strategiska Västlänken-järnvägsprojektet.

Ämnen hos Kalisode Network

  • Bygg & Anläggning
  • Data & IT
Logga för Kalisode Network

Utbildarens webbsajt

kalisode.com