Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Keolis

Yrkesutbildning

Keolis beskrivande bild

Om utbildaren

Keolis Trafikskola startade april 2017 och vi har i dagsläget utbildat 350 nya bussförare som idag jobbar runt om i våra Stockholmsdepåer.

Vi finns på Nordenflychtvägen 56 på Kungsholmen vid vår depå i Hornsberg.

Alla våra trafiklärare har en gedigen erfarenhet och är godkända av Transportstyrelen och vi tillämpar STR,s utbildningsmaterial.

Trafikskolans bussflotta består för nuvarande av 5 bussar.

Jobb efter utbildning
Efter godkänd utbildning kan vi hjälpa till med anställning vid någon av våra depåer i Stockholm beroende på hur depåernas behov ser ut.

Kontakta oss gärna så berättar vi mer om vår utbildning eller kom förbi och hälsa på oss.

Ämnen hos Keolis

  • Transport & Logistik

1 utbildningar hittades hos Keolis

Bli framtidens bussförare

  • Yrkesutbildning
  • Stockholm
  • 6 månader
  • Heltid
Keolis logotyp

Kostnadsfri bussförarutbildning på Keolis trafikskola i samarbete med Komvux Värmdö Utbyggd kollektivtrafik och stora pensionsavgångar gör att bussbranschen behöver förare för att täcka framtida behov. Utbilda dig till bussförare och få ett yrke som öppnar nya vägar för dig inom såväl kollektiv- som beställningstrafiken. Som bussförare har du ett roligt, omväxlande och ansvarsfullt jobb. Du är trafikoperatörens ansikte utåt och gillar att ge service. Du ansvarar för resenärernas säkerhet och trygghet ombord. Du är med och skapar samhällsnytta och bidrar till en hållbar värld. Om utbildningen Bussförarutbildningen pågår som längst i 27 veckor, beroende på individuella förutsättningar och äger rum i Hornsberg, Stockholm. Efter avklarad utbildning erhåller du D-körkort samt yrkeskompetensbevis (YKB) som ger dig möjlighet att söka jobb som bussförare. Utbildningen är CSN-medelsberättigad. Trafikverkets egenavgifter för kunskapsprov, körprov och YKB-prov tillkommer. Förkunskaper Fyllt 24 år B-körkort Körkortstillstånd för körkortsbehörighet D Svenska grund eller motsvarande kunskaper i svenska. Ansökan Även om du bor i en annan kommun än Värmdö har du möjlighet att söka bussförarutbildningen (din hemkommun fattar beslut om du beviljas utbildningsplats eller inte). Du gör din ansökan direkt på Komvux Värmdös hemsida, http://komvuxvarmdo.se/komvux/komvuxstart/komvuxutbildning/yrkesutbildningar/bussforare.4.efdda58164630b5a792c8c4.html Kontakt Om du har frågor om utbildningen så hör av dig till Keolis trafikskola. Telefon: Kerstin Wikberg, utbildningskoordinator, 076-133 66 30 Mejl: trafikskolan@keolis.se

Löpande starter

Keolis
Keolis logotyp