Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Blocket Utbildning är en del av

Kundaliniyoga Akademin

Yrkesutbildning

Kundaliniyoga Akademin beskrivande bild

Om utbildaren

På Kundaliniyoga Akademin behöver du inte välja mellan medicinsk yoga eller kundaliniyoga, du får lära dig båda i en och samma utbildning. Det du kan välja mellan är istället om du vill gå en kortare instruktörsutbildning eller en längre yogalärarutbildning. Dessutom kan du bestämma om det passar dig bättre att gå utbildningen i vår mysiga yogastudio i Stockholm eller att delta på distans.

För att deltagarna i våra utbildningar ska få den bästa möjliga utbildningen så arbetar vi både analytiskt och långsiktigt med kontinuerliga förbättrings- och utvecklingsprocesser. Dessutom har vi som jobbar här nära anknytning till universiteten inom psykologi och vård och driver forskningsprojekt på yogans effekter.

Ämnen hos Kundaliniyoga Akademin

  • Hälsa & Friskvård

2 utbildningar hittades hos Kundaliniyoga Akademin

Yogainstruktörsutbildning på distans

  • Yrkesutbildning
  • Distans
  • 8 veckor
  • 50%
Kundaliniyoga Akademin logotyp

Urgamla närvarotekniker möter modern teknologi – Fördjupning och utbildning i Medicinsk yoga och Kundaliniyoga online. För dig som är nyfiken på att lära dig mer om Kundaliniyoga och Medicinsk yoga och är intresserad av att hålla yogapass för andra. Kanske funderar du på att gå en yogalärarutbildning men är inte redo att ta steget. Bli Yogainstruktör i både Kundaliniyoga och Medicinsk yoga på en och samma distansutbildning! Den mjuka, milda Medicinsk Yogan som har väckt stort intresse och som det forskas på i Sverige, kommer från den traditionella Kundaliniyogan. Den Klassiska Kundaliniyogan har sina rötter i den tantriska traditionen. Det är den äldsta yogaformen man känner till och omfattar yogapositioner, andningsövningar, mantra och meditationer. Du blir utbildad i båda yogaformerna på en och samma instruktörsutbildning helt på distans. Du behöver inga förkunskaper och inte heller någon medicinsk bakgrund för att delta på instruktörsutbildningen. Vem passar Yogainstruktörsutbildning på distans för? Den passar för dig som vill bli Diplomerad Instruktör i både Medicinsk Yoga och Kundaliniyoga och som vill fördjupa dig inom yoga utan att känna press och prestation, här utbildar du dig i din egen takt. Den passar både dig som lära dig mer om yoga för din egen skull och även dig som vill kunna hålla yogapass i kundaliniyoga/medicinsk yoga för andra. Efter utbildningen Efter avslutad yogautbildning har du en ordentlig grund att stå på inför fortsatt utövande på egen hand och kan även förmedla yoga till andra människor. Instruktörsutbildningen på distans är en bra plattform för dig som funderar på att utbilda dig till kundaliniyogalärare och yogalärare i medicinsk yoga.

Kundaliniyoga Akademin
Kundaliniyoga Akademin logotyp

Yogalärarutbildning - Kundaliniyoga & Medicinsk Yoga

  • Yrkesutbildning
  • Stockholm
  • 1 år
  • 50%
Kundaliniyoga Akademin logotyp

Det här är ingen vanlig yogalärarutbildning, det är en utbildning i interconnectedness, sammanhang, samhörighet, samklang och kontakt. Yogan får du på köpet! Vi ger dig en gedigen yrkesutbildning med tydlig förståelse för hur yogan fungerar, lär dig skapa dina egna kundaliniyogapass och arbetar bl. a. med mantran på svenska – vilket är unikt för vår utbildning. Om Yogalärarutbildningningen Under ett år fördjupar vi oss i upplevelsen av existensen, betraktar livet och dess betänkligheter. Vi fyller på med verktyg för att möta samtidens stressproblematik, sjukdomar, förvirring och upplevelse av separation. Vår Kundaliniyogalärarutbildning och Medicinsk Yogalärarutbildning är anpassad för den moderna stressade människan och den informations-stinna värld i vilken vi befinner oss. Vi arbetar därför med helgmoduler som inte är längre än åtta timmar per dag (förutom på retreaten) och fördelar istället vår yogalärarutbildning över fler dagar för att du ska hinna bearbeta informationen, processa upplevelserna och tillgodogöra dig materialet på bästa sätt och ändå orka med din hektiska vardag. Vem passar utbildningen för? Vår yogalärarutbildning är öppen för ALLA, oavsett om du vill lära dig för din egen skull eller lära dig mer om yoga både teoretiskt och praktiskt för att kunna erbjuda yoga till andra. Kanske har du utövat yoga i många år, kanske har du aldrig suttit på en yogamatta, kanske är du student, arbetande eller pensionär. Efter utbildningen Du blir internationellt certifierad yoga och meditationslärare i Klassisk Kundaliniyoga och Medicinsk Yoga, utbildningen är godkänd av Yoga Alliance. Läs om kraven för att få din certifiering på vår hemsida.

Kundaliniyoga Akademin
Kundaliniyoga Akademin logotyp